"Παναθηναϊκός για Μίσιτς και Ταβάρες" - Εικάζεται ότι αυτούς εννοούσε ο Γιαννακόπουλος

"Παναθηναϊκός για Μίσιτς και Ταβάρες" - Εικάζεται ότι αυτούς εννοούσε ο Γιαννακόπουλος

Βόμβα μεγατόνων έριξε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, σχετικά με τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Παναθηναϊκού.

O ισχυρός άνδρας των Πρασίνων εκτόξευσε… βόμβες ενόψει της νέας σεζόν για τον “Εξάστερο”.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε ότι μαζί με τον κόουτς της ομάδας, Εργκίν Αταμάν έχουν γίνει ήδη ενέργειες για δύο παίκτες των 3 εκατ. ευρώ έκαστος, οι οποίοι είναι… γνώριμοι στον Πειραιά, ενώ έκανε λόγο για ρόστερ καλύτερο του 2009, που είχε σαρώσει τα πάντα στο διάβα της!

Σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Livesport… δίνει και ονόματα, τους Ταβάρες και Μίσιτς, εικάζοντας ότι αυτούς τους δύο παίκτες εννοούσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Δείτε το. Δημοσίευμα:

"Παναθηναϊκός για Μίσιτς και Ταβάρες" - Εικάζεται ότι αυτούς εννοούσε ο Γιαννακόπουλος

Αναλυτικά η τοποθέτησή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

«Πάρα πολύ πετυχημένη η ανακοίνωση για τον Πετρούσεφ. Σας βγάζω το καπέλο. Μακάρι να έχετε αλλάξει διάθεση, αλλά αφού έχουμε όρεξη για αστεία και σήμερα, για καζούρα, εγώ θα πω το εξής: μαζί με τον προπονητή μας, τον κύριο Αμάν-Αμάν, έχουμε κάνει τις ενέργειες από τώρα για δύο αλλαγές στο ρόστερ του χρόνου. Δύο παίκτες των 3 εκατ. ευρώ ο καθένας. Δεν πρόκειται να πω ποιοι είναι, τους ξέρετε καλά και τους δύο εκεί στον Πειραιά. Πιστεύω πως το ρόστερ μας του χρόνου θα είναι καλύτερο και από του 2009. Αυτά, καλή απόλαυση στο καφεδάκι σας».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News