Παναθηναϊκός - Μπάσκετ: Εκείνη η ομάδα «τσεκάρει» τον Βιλντόζα
Σύμφωνα με δημοσίευμα της «realolimpiamilano» και τον Αλεσάντρο Μάγκι ο Λούκα Βιλντόζα βρίσκεται στο στόχαστρο της Ολίμπια Μιλάνο.
Ο Λούκα Βιλντόζα ήρθε το περασμένο καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό και έως τώρα έχουν ακουστεί διάφορα δημοσιεύματα για εκείνον.
Ένα ακόμα έρχεται να προστεθεί στα πολλά περί αποχώρησής του. Αυτή τη φορά ο δημοσιογράφος, Αλεσάντρο Μάγκι μέσω της «realolimpiamilano» αποκαλύπτει ζεστό ενδιαφέρον της Ολίμπια Μιλάνο για τον Αργεντινό guard.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Είναι ένα ζεστό, αναπόφευκτο όνομα. Παρ’ όλο που παίζει συχνά ως δεύτερος “κουβαλητής”, είναι αναμφισβήτητα ένα από τα προφίλ που θα μπορούσαν να ταιριάξουν καλά στην Ολίμπια Μιλάνο, όπως ο ίδιος ο Σαμπάζ Νάπιερ. Αλλά πολλά μπορούν να συμβούν από τώρα μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου. Όσοι δεν παίζουν σήμερα θα μπορούσαν να παίξουν και μάλιστα πολλά. Και στην περίπτωση του Βιλντόζα υπάρχει επίσης ένα μακρύ και βαρύ συμβόλαιο. Πρέπει να πειστούμε για την επιλογή και θα είναι πραγματικά έτοιμος ο Παναθηναϊκός να τον στερηθεί;».
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Κοτσόλης, Κορόνα σε Μπενίτεθ: «Μη δίνεις σημασία στις φήμες...» - Όσα ειπώθηκαν στο Κορωπί
- Παναθηναϊκός: «Ο Μπενίτεθ απολύεται, ο Γιάγκουσιτς επιτέλους θα πάρει ευκαιρίες»
- «Βροχή» οι προτάσεις προπονητών στον Παναθηναϊκό - Οι δύσκολες περιπτώσεις
- Παναθηναϊκός: Ποιοι φεύγουν, ποιοι πωλούνται και ποιοι μπορεί να δοθούν δανεικοί
- Παναθηναϊκός: Το deadline για τον διάδοχο του Ράφα Μπενίτεθ