Ανατροπή με Φέρελ στη Παρτίζαν!

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς φέρεται να «έκοψε» τελικά Γιόγκι Φέρελ, παρότι τις προηγούμενες ημέρες υπήρξε προφορική συμφωνία μαζί του.

Φέρελ: "Ο ελληνικός γύρος είναι ό,τι καλύτερο έχω φάει ποτέ"

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού θα υπέγραψε συμβόλαιο δυο μηνών, με οψιόν επέκτασης έως το τέλος της σεζόν.

Σύμφωνα με τον σερβικό Τύπο, η αιτία για τη συγκεκριμένη απόφαση του Ομπράντοβιτς είναι η καθυστέρηση, στην αποδέσμευση του Φέρελ από την κινεζική ομάδα Σανγκάη Σαρκς.

Γκουντάιτις: «Δεν είμαι fan του Αταμάν, ακούω τρελά πράγματα»

Χείμαρρος ήταν ο πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού, Αρτούρας Γκουντάιτις, ο οποίος μίλησε για τον Εργκίν Αταμάν και το φετινό πλάνο των πρασίνων.

Ο Αρτούρας Γκουντάιτις αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στον Παναθηναϊκό κι έπειτα έμεινε ελεύθερος από τους πράσινους στα πλαίσια της τεράστιας αλλαγής που έγινε το περασμένο καλοκαίρι.

Μάλιστα ο Λιθουανός σέντερ σε δηλώσεις που πραγματοποίησε στο «Urbonus» podcast ήταν χείμαρρος πετώντας «καρφιά» για το Εργκίν Αταμάν και λέγοντας την άποψή του για τον φετινό Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Άλλαξαν 12 παίκτες ή κάτι τέτοιο. Μερικοί Έλληνες, ο Μαντζούκας και ο Μάριους έμειναν. Αγόρασαν ό,τι καλύτερο μπορούσαν. Όταν βάζεις 30 εκατομμύρια σ’ ένα χρόνο για το ρόστερ, δε σημαίνει ότι αυτό θα λειτουργήσει.

Το ξεκίνημα ήταν πραγματικά δύσκολο γι’ αυτούς. Δεν είμαι fan του Αταμάν, γιατί ακούω τρελά πράγματα. Δε θέλω να αναφέρω πολλά. Έχει τον δικό του τρόπο να κοουτσάρει και πρέπει να τον σεβόμαστε γιατί έχει δύο τρόπαια EuroLeague. Σύμφωνα με τον ίδιο έχει τρία».

Exit mobile version