Κοτζιάς: «Κάτι λείπει στον Παναθηναϊκό» - Τα δεδομένα για Ντόρσεϊ και... ψηλό! (vid)

Κοτζιάς: «Κάτι λείπει στον Παναθηναϊκό» - Τα δεδομένα για Ντόρσεϊ και... ψηλό! (vid)

Ο Τόλης Κοτζιάς απάντησε για Ντόρσεϊ και για το αν θα απαντήσει άμεσα ο Παναθηναϊκός στη μεταγραφή του Πετρούσεφ.

Αναλυτικά όσα είπε ο γνωστός δημοσιογράφος στην εκπομπή «ΠΑΡΕ-ΒΑΛΕ»:

«Ο Ντόρσεϊ είναι παίκτης της Φενερμπαχτσέ. Δυσκολεύονται όλες οι ομάδες ακόμη κι αν έχουν λεφτά, να βρουν παίκτες με ευρωπαϊκή εμπειρία. Σε άλλες εποχές τον Ντόρσεϊ θα τον έπαιρνε και ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός χθες. Τώρα, ο Ολυμπιακός έχει Μήτρου-Λονγκ, Λαρεντζάκη, Κάνααν, πάρα πολλούς παίκτες. Πού να τον χωρέσουν; 

Ο Παναθηναϊκός έχει Ναν, Βιλντόζα, Σλούκα, Γκραντ. Πολύ θα χωρέσει ο Γκάι και πού θα χωρέσει ο Ντόρσεϊ; Δεν φαίνεται ότι φεύγει ο Ντόρσεϊ από τη Φενέρ, εκτός κι αν έχει ”σκοτωθεί” με τον Ιτούδη. Το καλοκαίρι μπορεί να γίνει μια άλλη συζήτηση. Ο παίκτης δεν είναι ελεύθερος.»

Για το αν θα ”απαντήσει” ο Παναθηναϊκός στις μεταγραφές του Ολυμπιακού: «Το λέγαμε από πέρσι τον χειμώνα ότι ο Παναθηναϊκός από το καλοκαίρι του 23′ θα είναι πολύ διαφορετικός. Ο Γιαννακόπουλος αυτά που είπε, αυτά κάνει και με το παραπάνω. Έχει χώσει ένα καράβι χρήματα στον Παναθηναϊκό. Επένδυσε και στον Ναν.

Ο Παναθηναϊκός είναι πλήρης στις θέσεις. Ξεκινάει ένας Δεκέμβριος και στη γενική συμπεριφορά της ομάδας και στη frontline. Θα δει αν θα ανταπεξέλθουν οι Μπαλτσερόφσκι και Αντετοκούνμπο. Ο Παναθηναϊκός θέλει να πάει στο Βερολίνο για να πάρει την Ευρωλίγκα.

Στις περιφερειακές θέσεις είναι πλήρης, στους ψηλούς ο Μπαλτσερόφσκι μαθαίνει τώρα τη διαδικασία. Άλλο Γκραντ Κανάρια, άλλο Παναθηναϊκός και Ευρωλίγκα. Όπως είναι τώρα τα πράγματα, φαίνεται ότι κάτι λείπει στον Παναθηναϊκό. Θα δούμε τον Δεκέμβριο τι θα γίνει.

Αν λείπει κάτι από τον Παναθηναϊκό, ο Γιαννακόπουλος τον Γενάρη θα βάλει και πάλι βαθιά το χέρι στην τσέπη. Μην ξεχνάμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα 2,5 μηνών και έπαιξε υψηλού επιπέδου μπάσκετ απέναντι στη Βαλένθια. Τώρα που αρχίζουν τα δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια, θα τον δούμε σε ποιο βαθμό κυμαίνεται.»

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News