Τρομακτικό σκορ η Παρτιζάν πριν τη «μάχη» με τον Παναθηναϊκό AKTOR

Τρομακτικό σκορ η Παρτιζάν πριν τη «μάχη» με τον Παναθηναϊκό AKTOR

Η Παρτιζάν μετέτρεψε το ματς με την Μπόρατς σε… περίπατο και έκανε επίδειξή δύναμης (101-56), λίγες μέρες πριν από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό Aktor (30/11, 21:45). Εντυπωσιακός ο Τρίσταν Βούκσεβιτς με 6/9 τρίποντα!

Άνετο απόγευμα είχαν οι «ασπρόμαυροι» του Βελιγραδίου, που έφτασαν σε μια επιβλητική νίκη και βελτίωσαν το ρεκόρ τους στην Αδριατική Λίγκα (6-3).

Ο Κέβιν Πάντερ, που κάνει… αγώνα δρόμου για το ματς με το «τριφύλλι», έμεινε ξανά στα «πιτς», αλλά η Παρτιζάν έκανε «περίπατο» αφού δεν άφησε το πόδι της από το «γκάζι».

Ο Τρίσταν Βούκσεβιτς αξιοποίησε τα λεπτά που πήρε από τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με εξαιρετικά στατιστικά (24 πόντοι με 6/9 τρίποντα, 5 ριμπάουντ, 2 ασίστ σε 23′ στο παρκέ).

Παράλληλα, πρωταγωνιστές για τους νικητές ήταν οι Άλεν Σμάιλαγκιτς (13π., 3ρ., 5ασ.), Πι Τζέι Ντοζίερ (12π., 3ρ., 4ασ.), αλλά και ο πρώην «πράσινος», Ματέους Πονίτκα (13 πόντοι με 4/5 προσπάθειες, 3 ριμπάουντ, 7 ασίστ).

Η ομάδα του «Ζοτς» θα στρέψει τώρα την προσοχή της στην αναμέτρηση της Πέμπτης (30/11, 21:45) απέναντι στον Παναθηναϊκό Aktor για την 11η αγωνιστική της Euroleague.

Τα Δεκάλεπτα: 24-16, 55-29, 86-43, 101-56.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News