Κολοσσός-Παναθηναϊκός καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 26/11

Παναθηναϊκός - Βαλένθια 90-73: Τα highlights σε ελληνική περιγραφή

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Κολοσσό Ρόδου εκτός έδρας για την 8η αγωνιστική της Basket League (26/11, 17.15).

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Κολοσσό Ρόδου εκτός έδρας για την 8η αγωνιστική της Basket League (26/11, 17.15). O «εξάστερος» έχει δημιουργήσει πολύ καλό μομέντουμ, προερχόμενος από διαδοχικές νίκες, εντός και εκτός συνόρων. Τελευταίο θύμα του, η Βαλένθια για την Ευρωλίγκα (90-73), αποτέλεσμα που τον ανέβασε στο 6-4.

Κορυφαίος ο Κώστας Σλούκας με 12 πόντους και 9 ασίστ, σε μία… μαεστρική εμφάνιση. Από κοντά οι Μήτογλου και Λεσόρ, που έκρυψαν το καλάθι στην άμυνα και μπροστά έκαναν πάταγο! Συνολικά, η εικόνα του συνόλου του Αταμάν ήταν εξαιρετική, με τον κόσμο να αποθεώνει τους πάντες στο φινάλε.

Παναθηναϊκός-Βαλένθια με το τζάμπολ προγραμματισμένο στις 17:15 και τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ3.

Κολοσσός Ρόδου-Παναθηναϊκός καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 26/11

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ξεπέρασε με επιβλητικό τρόπο και το εμπόδιο της Βαλένθια, με τον Εργκίν Αταμάν να στέκεται μετά το ματς στο ότι οι παίκτες του απολαμβάνουν το μπάσκετ, καθώς και στην εξαιρετική «πράσινη» άμυνα. Διαβάστε αναλυτικά τι είπε.

«Τα παιδιά απολαμβάνουν να παίζουν μπάσκετ. Καταλαβαίνουν τα συστήματα. Κάνουμε καλά πράγματα γιατί ξέρουν τι να κάνουν. Οι φίλοι της ομάδας μας δίνουν ώθηση. Παίζουμε καλή άμυνα.

Όλα είναι φανταστικά και περιμένουμε να συνεχίσουμε έτσι. Το κλειδί για την καλή εικόνα της ομάδας το τελευταίο διάστημα είναι ο Μήτογλου. Κάνει τρομερά παιχνίδια. Είναι εξαιρετικός.
Επίσης οι παίκτες καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλον και αποδίδουν. Έχουν αυτοπεποίθηση και απολαμβάνουν το μπάσκετ».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News