Λεσόρ: «Αυτό ζητώ από τον κόσμο του Παναθηναϊκού»

Λεσόρ: «Αυτό ζητώ από τον κόσμο του Παναθηναϊκού»

Διαβάστε παρακάτω όσα είπε ο Ματίας Λεσόρ μετά την νίκη επί της Βαλένθια.

Αναλυτικά

«Προσπαθώ να παίζω όσο πιο δυνατά μπορώ. Δε φοβάμαι την επαφή, δε φοβάμαι να χτυπήσω κι έτσι κερδίζω φάουλ τις περισσότερες φορές. Το πιο σημαντικό είναι πως συνεχίζουμε να νικάμε, είμαστε στο σωστό δρόμο. Προσπαθούμε ακόμα να βρούμε τον εαυτό μας, χτιζόμαστε ακόμα ως ομάδα και πιστεύω πως είμαστε στο σωστό δρόμο.

«Ήμαστε τυχεροί που παίζαμε στην έδρα μας (σ.σ. τρία διαδοχικά παιχνίδια κι εφτά από τα δέκα), ο κόσμος μας δίνει πολλή ώθηση, τον ευχαριστούμε. Όπως έχω ξαναπεί, σκεφτόμαστε λιγότερο γιατί έχουμε περισσότερους αυτοματισμούς κι αυτό μας επιτρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί και να έχουμε περισσότερο αυτοπεποίθηση στην επίθεση και στην άμυνα γιατί όταν πρέπει να σκεφτείς τι πρέπει να κάνεις χάνεις σε επιθετικότητα. Όταν, όμως, ξέρεις ακριβώς ποιος είναι ο ρόλος σου και τι πρέπει να κάνεις στο παρκέ μπορείς να το κάνεις στο 100%, να είσαι στο 100% σε ταχύτητα κι επιθετικότητα. Μας βοηθά πολύ αυτό.

Θα επιστρέψω σύντομα στο Βελιγράδι (30/11, 21:45 @ Παρτιζάν), θα είναι πολύ συναισθηματική στιγμή για εμένα. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι καλύτερος παιχνίδι με παιχνίδι κι ανυπομονώ να δω γεμάτο το ΟΑΚΑ. Όπως ο κόουτς Αταμάν, ζητάω κι εγώ τώρα από τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο. Χρειαζόμαστε γεμάτο το ΟΑΚΑ για περισσότερη ώθηση».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News