Παναθηναϊκός: Ενεργοποιούνται με.. έξτρα κίνητρο οι Σέρβοι!

Προκρίθηκαν στο Euro οι Τζούρισιτς - Μλαντένοβιτς

Προκρίθηκε η Σερβία των Τζούρισιτς, Μλαντένοβιτς στην τελική φάση του Euro κι ο Ιβάν ελπίζει να πάρει από τους συμπατριώτες του ακόμα περισσότερη όρεξη ενόψει της υπόλοιπης σεζόν.

Απελευθέρωση από τον αντίπαλο, κερδισμένα φάουλ, καλά χτυπήματα μπάλας, έντονη επιθετικότητα είναι στοιχεία που σου προσφέρουν αυτοί οι ποδοσφαιριστές. Το δημιουργικό κομμάτι εύκολο δεν είναι.

Δεν το έκρυψε ποτέ ο Γιοβάνοβιτς από την ημέρα που ανέλαβε, πως στόχο έχει να βάζει βασικούς όσους περισσότερους μπαλαδόρους μπορεί.

Φέτος το έκανε βάζοντας τον “Τζούρι”, μαζί με τους Μπερνάρ, Βιλένα, Πέρεθ ζητώντας από αυτούς το απρόβλεπτο.

Έχει ο κόουτς την ατυχία να έχει τεράστια πτώση ο Ολλανδός και ο Φίλιπ να είναι μια του ύψους, μια του βάθους.

Ο Βιλένα αφαίρεσε από το παιχνίδι του τρεξίματα σε έναν απίστευτα ενοχλητικό βαθμό, από ένταση ούτε λόγος προς το παρόν.

Ευτυχώς η σταδιακή μετάλλαξη του Ολλανδού σε μία εποχή που το ποδόσφαιρο έχει πάει σε ταχύτητα και ένταση δεν στέρησε κάτι στο πράσινο πλάνο.

Οι Σέρβοι έχουν βοηθήσει πολύ (ο Τζούρισιτς μπορεί να κάνει περισσότερα) παρασέρνοντας τους υπολοίπους σε κομβικές στιγμές κι ο οργανισμός εύχεται να ανεβάσουν κι άλλο ρυθμούς ενόψει Euro.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News