Παναθηναϊκός: Αλλάζει τα δεδομένα ο παικταράς!

Παναθηναϊκός: Η γεμάτη περιφέρεια, ο Ναν που ανεβαίνει και το βάθος στο ρόστερ

Tα φετινά πιο ακριβά σου συμβόλαια: Κώστας Σλούκας 2.800.000, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ 2.300.000, Ματίας Λεσόρ 1.600.000, Λούκα Βιλντόζα 1.500.000, Κέντρικ Ναν 1.500.000.

Τα χρήματα του τελευταίου αφορούν συμβόλαιο οκτώ μηνών, συνήθως λέμε πως ότι πληρώσεις, παίρνεις και ο Αμερικανός φρόντισε να μας το θυμήσει βάζοντας την ΑΕΚ μέσα στα καλάθια στο 4ο και κρίσιμο δεκάλεπτο.

Ο παικταράς ήρθε στην Αθήνα με σκοπό να προσφέρει ποιότητα, βάθος και σιγουριά στην περιφερειακή γραμμή.

Ο Αταμάν είχε πει ότι θέλει παίκτη δίπλα από τον Σλούκα ο οποίος να παίζει με τη μπάλα στα χέρια και ο 28χρονος Αμερικανός φάνταζε ως η ιδανική περίπτωση.

Η αλήθεια είναι ότι ένας NBAer που αποφασίζει να περάσει για πρώτη φορά τον Ατλαντικό και να παίξει στην Ευρώπη πάντα αντιμετωπίζει δυσκολία προσαρμογής ως προς το διαφορετικό στυλ του μπάσκετ που παίζεται στην Ευρώπη, αλλά και και ως προς τον ρόλο του, τις απαιτήσεις της νέας του ομάδας και την κουλτούρα ζωής στο νέο του περιβάλλον.

Ο Ναν , πάντως, φρόντισε να πάρει μπρος την κατάλληλη στιγμή, χαρίζοντας την νίκη στον Παναθηναϊκό απέναντι σε μια ΑΕΚ που βρέθηκε πολύ κοντά στο “διπλό”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News