Παναθηναϊκός: Αρχίζει και «αλλάζει» ο Σλούκας

«Μέχρι Τέλους» στα μεγάφωνα του ΟΑΚΑ μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπολόνια! (vid)

Εξαιρετικός ο Κώστας Σλούκας με τους Ιταλούς. Αρχίζει να μαθαίνει τους συμπαίκτες του και σίγουρα είναι λυτρωτικό ότι δεν χρειάζεται να τα κάνει όλα μόνος του.

Αν μη τι άλλο ο συγκεκριμένος αθλητής συγκεντρώνει πολλά θετικά στην απόκτησή του από τον Παναθηναϊκό και λιγότερα αρνητικά.

Το αναφέρουμε επειδή οι λιμανίσιοι σε μια προσπάθεια να καλυφθούν επικοινωνιακά το καλοκαίρι, επικεντρώθηκαν στο κόστος του, στην ηλικία και στην ευπάθεια που βγάζει το κορμί του σε τραυματισμούς.

Πρώτα απ’ όλα ο παίκτης ήρθε στο ΟΑΚΑ στα 33 κι όχι στα 40 του! Με εμπειρίες. Με παραστάσεις. Με αγωνιστικά στοιχεία τα οποία είχαν ανάγκη οι πράσινοι.

Ικανός να παίξει άριστα το pick n roll, είτε ως δημιουργός καθώς φημίζεται τόσο για το court vision σερβίροντας πάσες «πάρε-βάλε», είτε ως εκτελεστής χάρη στην εκτελεστική του δεινότητα ύστερα από ντρίπλα.

Χάρη στην εμπειρία του από τα παρκέ της Euroleague είναι σε θέση να διαβάζει τις αντίπαλες άμυνες και να παίρνει τις πιο πολλές φορές την καλύτερη δυνατή απόφαση.

Κάτι που έλειψε από τον Παναθηναϊκό από την εποχή Καλάθη για να μην ξεχνιόμαστε.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News