Σούπερμαν ο Λεσόρ - Υστερούσε σε αθλητικότητα ο Παναθηναϊκός με Παπαγιάννη

«Έχω αμφιβολία αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να τα καταφέρει με Λεσόρ - Μπαλτσερόφσκι»

Ο Ματίας Λεσόρ πατά γερά για να καρφώσει κι οι σεισμολόγοι πιάνουν δουλειά. Θεριό.

Θυμίζει λίγο Τζέημς Γκιστ στον τρόπο που απογειώνεται/προσγειώνεται ή είναι ιδέα μας;

Ο Γάλλος το έχει πάρει πατριωτικά αλλά θα πρέπει να ηρεμήσει λίγο γιατί οι αντιδράσεις του είναι υπερβολικές όταν δέχεται παρατηρήσεις από τους ρέφερι ή από τον πάγκο.

Την Παρασκευή με το που βγήκε με 5ο φάουλ (επιθετικό) κοπανιόταν (!) μπροστά στον Αταμάν με το παιχνίδι να έχει κριθεί υπέρ του τριφυλλιού. Σαν να έχει πληγωθεί επειδή βλέπει πως είναι ψηλά στην στατιστική υπηρεσία της ντροπής (λάθη) και θέλει να δείξει το αυταπόδεικτο, ότι είναι χρήσιμος.

Εμάς μας φαίνεται ελπιδοφόρα η συνύπαρξή του με τους Μήτογλου-Μπαλτσερόφσκι-Αντετοκούνμπο που συνδυάζουν μέσα-έξω παιχνίδι, αλτικότητα και αθλητικά προσόντα, κάτι που είχε χρόνια να βρει ο σύλλογος στη θέση 5, με τον Γιώργο Παπαγιάννη να υστερεί αρκετά στο παιχνίδι κάτω από το καλάθι.

Ο Ματίας είχε εξαιρετική σεζόν στην Παρτιζάν, το εξαργύρωσε με ένα μεγάλο συμβόλαιο στην Αθήνα κι ίσως αυτό του προκαλεί πρόσθετο στρες, ότι πρέπει άμεσα να δικαιολογήσει τα (πολλά) λεφτά που παίρνει παριστάνοντας τον Σούπερμαν.

Δεν είναι έτσι…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News