Παναθηναϊκός: Παίκτης για να επενδύσεις πάνω του...

Παναθηναϊκός και ΟΑΚΑ από τα παλιά - Τόσο κόσμο είχε με Μπάγερν

Aκόμα ένα “γεμάτο” παιχνίδι από τον Όλεκ Μπαλτσερόφσκι που δίνει άλλη οντότητα στη θέση του πίβοτ με τα μακριά του άκρα και την σβελτάδα του.

Έπεσαν να τον φάνε τον άνθρωπο μετά από 3-4 κακά παιχνίδια στην Ευρωλίγκα οι προπονητές του πληκτρολογίου λες κι είναι εύκολο για ένα παιδί 23 ετών να κολυμπήσει άμεσα στα βαθιά της διοργάνωσης και να γίνει αμέσως καθοριστικός με διψήφιους μέσους όρους σε πόντους και ριμπάουντ.

Ο Πολωνός δείχνει σήμερα αυτό που μας είχε φανερώσει και στα φιλικά. Πως αποτελεί εξαιρετικό ψηλό σε καταστάσεις Pick and Roll, με καλά τελειώματα κοντά στο καλάθι.

Ευέλικτος, με καλή κίνηση στους γοφούς, έχει ικανότητα να κάνει καλά σκριν και – κυρίως – να κάνει άμεσα rescreen (όπου αλλάζει άμεσα γωνία και δίνει δεύτερο συνεχόμενο σκριν στον περιφερειακό) πριν ρολάρει προς το καλάθι.

Αυτό είναι που μπορεί να φέρει σε δύσκολη θέση έναν παίκτη που τον μαρκάρει.

Από τότε που υποδέχθηκε τον πατέρα του στην Αθήνα (ο πρεσβύτερος ενισχύει το τμήμα μπάσκετ του συλλόγου με αναπηρικό αμαξίδιο) ο μικρός είναι σε εξαιρετική ψυχολογική και αγωνιστική κατάσταση.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News