Ευτυχώς που είχε διετές συμβόλαιο ο Γκριγκόνις...

Παναθηναϊκός: Έως τώρα βλέπουμε έναν κανονικό Γκριγκόνις!

Κλασικός Ανατολικός, θα σου κάνει την δουλειά ανέκφραστος και μετά θα πάει σπίτι για ύπνο, “σειρά” Σισκάουσκας και ο Μάριους Γκριγκόνις.

Η σοφία, η ηρεμία, η αθόρυβη δουλειά που μεταφέρει στο παρκέ ο διεθνής γκαρντ είναι μερικές φορές τόσο ηχηρή, που μπορεί να φτιάξει ακριβώς το περιβάλλον γύρω του, όπως επιθυμεί, χωρίς να πει κουβέντα.

Πάλι καλά να λέμε που ο άνθρωπος είχε διετές συμβόλαιο ειδάλλως θα τον είχε “κάψει” ο οργανισμός με την άθλια διαχείρισή του από τον Ντέγιαν Ράντονιτς που κατάλαβε γρήγορα ότι εδώ δεν τον σήκωνε το κλίμα κι άρχισε τις παλαβομάρες, περιμένοντας μάλλον την αποζημίωσή του.

Το κορυφαίο παράδειγμα ήταν ο τρόπος συμπεριφοράς σε ένα παιδί με “γαλόνια” στα παρκέ και 11 χρόνια καλής επαγγελματικής πορείας πίσω του.

Ο Μαυροβούνιος του φέρθηκε λες κι ήταν ρούκι ή κανένας άβγαλτος νεανίας και προς τιμήν του ο αθλητής δεν έβγαλε τσιμουδιά, υπέμεινε όλα τα καψώνια και βρήκε την υγειά του με το που ήρθε στο τριφύλλι ο Χρήστος Σερέλης που αυτόν και τον Λευτέρη Μαντζούκα τους αναβάπτισε.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News