Παναθηναϊκός: Βρήκε τον… Διαμαντίδη του ο Εξάστερος!

Παναθηναϊκός: Βρήκε τον… Διαμαντίδη του ο Εξάστερος!

Η νοοτροπία του Τζέριαν Γκραντ δεν είναι να σκοράρει. Θέλει να τσακίσει την ψυχή σου.

Την ώρα που ταπώνει τον ιταλικό αιφνιδιασμό και “ανάβει” το ΟΑΚΑ βάζει θεμέλια της νίκης.

Έχουμε χάσει πάσα ιδέα (με την καλή έννοια) με τον Αμερικανό που το καλοκαίρι όλοι φοβόντουσαν μην προκύψει Αντριους, Μέικον, δηλαδή ένα παιδί με προσόντα μεν, αλλά για το πιο κάτω επίπεδο, σίγουρα όχι για την Ευρωλίγκα.

Ο τύπος παίζει με τέτοια συγκέντρωση λες κι είναι χρόνια στο κουρμπέτι ενώ παίζει στην διοργάνωση πρώτη φορά φέτος! Το καλύτερο μαζί του είναι ότι αποτελεί ορισμό του καλού συμπαίκτη.

Ένας μαύρος Διαμαντίδης που ενώ δεν τον πιάνει το μάτι σου, θα παίξει αμυνάρες, θα σκοράρει, θα βουτήξει στη μπάλα λες και παίζει ποδόσφαιρο κάνοντας…τάκλιν, θα προσπαθήσει να κάνει ευτυχισμένους τους συμπαίκτες του.

Credit στον κόουτς που πέρσι τον είχε μέσα στα πόδια του στην Τουρκία, με τον Τζέρι να κάνει πράγματα και θαύματα στην γείτονα, αλλά αυτό να μην αποτελεί εχέγγυο επιτυχίας στο ΟΑΚΑ.

Ο Αμερικανός σήμερα “δεν βλέπει κανέναν”, με την αυτοπεποίθηση να “γεμίζει” τα παπούτσια του και τον Αταμάν να καμαρώνει για την επιλογή.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News