Παναθηναϊκός-ΑΕΚ καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 20/11

Λεσόρ: «Δεν τα παράτησα μετά την κακή αρχή και το παιχνίδι με αντάμειψε»

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την 7η αγωνιστική της Basket League (20/11, 17.15).

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την 7η αγωνιστική της Basket League (20/11, 17.15). Οι «πράσινοι» βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση έπειτα από τις διαδοχικές νίκες εντός και εκτός συνόρων, αποτελέσματα που έχουν ανεβάσει και το ηθικό του κόσμου. Η εβδομάδα που πέρασε ήταν άκρως θετική για το σύνολο του Αταμάν, που έκανε το «2 στα 2» στην Ευρωλίγκα, σκαρφαλώνοντας στην πρώτη 5άδα της βαθμολογίας.

Τελευταίο θύμα η Βίρτους Μπολόνια (91-76), η οποία… πνίγηκε στη θάλασσα του ΟΑΚΑ στο 4ο δεκάλεπτο. Κορυφαίος του ματς (και πάλι) ο Ντίνος Μήτογλου, με 24 πόντους, 10 ριμπάουντ και 30 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης! Μεγάλη εμφάνιση από τον Ματίας Λεσόρ, που ήταν άφαντος για τρία δεκάλεπτα, όμως βγήκε μπροστά στο τέταρτο και τέλειωσε το ματς με 10 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ με το τζάμπολ προγραμματισμένο στις 17:15 και τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ3.

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 20/11

Στη νοοτροπία νικητή του Εργκίν Αταμάν που θέλει να αποκτήσει και ο Παναθηναϊκός στάθηκε μετά τη νίκη επί της Βίρτους Μπολόνια ο Ματίας Λεσόρ. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Γάλλος σέντερ.

«Άφησα το παιχνίδι να έρθει σε μένα στο πρώτο ημίχρονο, όμως έγιναν πολλά πράγματα που δεν μπορώ να ελέγξω, όπως τα τρία αυστηρά φάουλ που με χρέωσαν οι διαιτητές. Προσπάθησα να μείνω συγκεντρωμένος στο ματς και ήξερα ότι υπάρχει ακόμη ένα ημίχρονο. Όταν ο κόουτς μου ζήτησε να μπω, έκανα ό,τι μπορούσα για να πάρουμε τη νίκη.

Ο Μπαλτσερόφσκι παίζει πολύ καλά ως τώρα, είναι νέος στην Ευρωλίγκα και προσαρμόζεται, γιατί είναι λογικό να χρειάζεται χρόνο για να βρει πατήματα και χρόνο συμμετοχής. Έχει βρει τις ισορροπίες, παίζει πολλά λεπτά και μας βοηθάει πάρα πολύ.

Δεν ήξερα ότι ο κόουτς έφτασε τις 200 νίκες στην Ευρωλίγκα. Συγχαρητήρια, αλλά γι’ αυτό είναι εδώ, διότι ξέρει να κερδίζει. Θέλουμε να είμαστε κι εμείς νικητές και το να έχουμε έναν προπονητή σαν εκείνον είναι καταπληκτικό».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News