Το επόμενο καλοκαίρι οι παίκτες θα κάνουν... ουρά για να έρθουν στον Παναθηναϊκό!

Το επόμενο καλοκαίρι οι παίκτες θα κάνουν... ουρά για να έρθουν στον Παναθηναϊκό!

Με αυτά που γίνονται και με αυτά που θα γίνουν από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ οι παίκτες θα παρακαλούν να πάρουν μεταγραφή στο Τριφύλλι.

Είναι από μόνη της, η Αθήνα ένας ελκυστικός προορισμός για κάθε επαγγελματία παίκτη… με τη «μεταμόρφωση» του ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός θα γίνει η κορυφαία ατραξιόν της διοργάνωσης.

Θα αλλάξει μια για πάντα, το ευρωπαϊκό μπάσκετ σε επίπεδο θέασης , το γήπεδο θα είναι γεμάτο, τα «φώτα» της Ευρώπης θα πέσουν αναγκαστικά στο Τριφύλλι που θα πρωτοπορήσει για ακόμη μια φορά.

Αν φέτος ήταν μία «έτσι», μία «αλλιώς» στις μεταγραφές, από το επόμενο καλοκαίρι οι παίκτες θα πέφτουν… γονατιστοί για να γίνουν «πράσινοι» κάτοικοι ΟΑΚΑ.

Άμα, μάλιστα, συνδυαστεί η φετινή χρονιά και με μια είσοδο στο Final 4, θα γίνει πανζουρλισμός.

Ήδη σε επίπεδο δημοτικότητας ο Παναθηναϊκός ξεχωρίζει και είναι πλέον, η πιο πολυσυζητημένη ομάδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στις τηλεοπτικές/ραδιοφωνικές εκπομπές, στα podcasts…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News