Παναθηναϊκός: Γύρισε τον διακόπτη ο Αταμάν

Παναθηναϊκός: Γύρισε τον διακόπτη ο Αταμάν

Για να κρίνουμε συνολικά και δίκαια έναν προπονητή πρέπει πάντα να φέρνουμε στο μυαλό μας το σημείο που ανέλαβε.

Στην πορεία υπάρχουν συνήθως θετικά και αρνητικά σημεία που αξίζουν κριτικής ακόμα και για τον πιο επιτυχημένο, όταν όμως κάνεις συνολικό ταμείο η κουβέντα γίνεται πιο μεγάλη.

Σε αυτό το άπλωμα της συζήτησης, φέρνοντας στο μυαλό μας τι ομάδα παρέλαβε ο Εργκίν Αταμάν, ο Τούρκος δεν έχει καταφέρει και λίγα ως σήμερα.

Δίνει ξανά φιλοσοφία νικητή, σχεδόν εξασφάλισε την πρωτιά της κανονικής περιόδου στο πρωτάθλημα, κέρδισε σε Περιστέρι, Αλεξάνδρειο (που τα τελευταία χρόνια οι γηπεδούχοι σε είχαν πιάσει πελάτη), αναδεικνύει παίκτες, χρησιμοποιεί όλους τους αθλητές του, δίνει χρόνο στους νεαρούς στο ελληνικό πρωτάθλημα κι έχει ακόμα σε φάση ένταξης Ναν, Γκάι, Χουάντσο, Μπαλτσερόφσκι.

Χρήσιμη πάντα η κριτική αλλά να σκεφτόμαστε πάντα τι προϋπήρχε πριν ένας καλός κι αναγνωρισμένος προπονητής σαν τον Τούρκο κάτσει στην …ηλεκτρική καρέκλα. Στην περίπτωση του Παναθηναϊκού δεν υπήρχε ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News