«Ο Γκριγκόνις ήταν ειρωνικός στον Παναθηναϊκό - Ο Σερέλης είδε... τη μεγάλη αλλαγή!» (vid)

«Ο Γκριγκόνις ήταν ειρωνικός στον Παναθηναϊκό - Ο Σερέλης είδε... τη μεγάλη αλλαγή!» (vid)

Η τεράστια ανατροπή στο θέμα του Γκριγκόνις – Τα ερωτηματικά για τη συμπεριφορά του, η ατάκα του Σερέλη στην καλοκαιρινή προετοιμασία.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Βλέπουμε πόσο έχει αλλάξει το attitude του Παναθηναϊκού. Αποδεικνύεται από τη στάση του Γκριγκόνις. Ποδήλατο έκανε και γελούσε. Ήταν ειρωνικός.

Ο Γκριγκόνις δεν είχε καλή στάση πέρσι στα γεγονότα. Είχε άδικη αντιμετώπιση από τον Ράντονιτς, αλλά και ο ίδιος δεν είχε σωστή συμπεριφορά.

Αναρωτιούνταν όλοι τι συνέβη. Το καλοκαίρι μπήκαν πολλά ερωτηματικά για την παρουσία του, για το αν ερχόταν ο Μίχαλιουκ στον Παναθηναϊκό και ο Γκριγκόνις πήγαινε στη second unit.

Ο Γκριγκόνις μίλησε με τον Αταμάν και κατάλαβε ότι θα έχει κομβικό ρόλο στην ομάδα. Θα είχε δύο θέσεις στον Παναθηναϊκό. Η κουβέντα με τον Αταμάν άλλαξε όλο το mindset του Γκριγκόνις, ο οποίος ήρθε το καλοκαίρι νωρίτερα και άρχισε τις προπονήσεις. Από τις πρώτες δέκα μέρες του καλοκαιριού ο Σερέλης έλεγε ότι θα δούμε άλλον Γκριγκόνις φέτος…»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News