Άρελ Γκίνσμπερ: «Αυτοί οι παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν απογοητεύσει»

Παναθηναϊκός: Τα καλά και τα κακά νέα από την Βαρκελώνη και το απαραίτητο 4/4

Ο Άρελ Γκίνσμπερ σε ΜΜΕ του Ισραήλ ανέφερε τους πέντε παίκτες που έχουν απογοητεύσει έως τώρα στην Euroelague με δύο εξ’ αυτών να είναι του Τριφυλλιού.

Ο δημοσιογράφος Άρελ Γκίνσμπερ ανέφερε σε ΜΜΕ του Ισραήλ τους πέντε χειρότερους παίκτες έως τώρα στην Euroleague.

Μάλιστα μέσα σ’ αυτούς τους παίκτες βρίσκονται και δύο του Παναθηναϊκού, οι οποίοι έως τώρα είναι δεδομένο πως δεν έχουν δείξει κάτι το σπουδαίο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Ο Γκάι ήταν ένα από τα πιο… καυτά ονόματα το περασμένο καλοκαίρι μετά από μια φανταστική σεζόν στη Μπανταλόνα και αρκετές ομάδες της EuroLeague ενδιαφέρθηκαν για τις υπηρεσίες του, αλλά μέχρι στιγμής φαίνεται ότι δεν μπορεί να ενσωματωθεί στο σύστημα του Εργκίν Αταμάν και χρειάζεται λίγο περισσότερο χρόνο για να προσαρμοστεί στο νέο επίπεδο.

Ο Χουάντσο πήγε στον Παναθηναϊκό με στόχο να είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες της ομάδας, όμως μέχρι στιγμής κινείται στη μετριότητα παρά τις υψηλές προσδοκίες».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News