Παναθηναϊκός: Έρχεται η μεγάλη παραγγελία του Γιαννακόπουλου από το εξωτερικό!

Γιαννακόπουλος Ερασιτέχνης newspao

Εντός των επόμενων ημερών θα φτάσει στην Ελλάδα μια μεγάλη επένδυση του Παναθηναϊκού.

Τι κι αν το ΟΑΚΑ είναι ήδη εντυπωσιακό, τα έργα βρίσκονται ακόμη σε πρώιμο στάδιο.

Οι «πράσινοι» τις επόμενες μέρες θα ξεκινήσουν ένα νέο κύκλο αλλαγών στο γήπεδο του Παναθηναϊκού που θα αφορά το φωτισμό και τον ήχο του γηπέδου.

Στόχος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου είναι να εντάξει κάτι πρωτοποριακό στην έδρα του Τριφυλλιού, για το οποίο θα μιλήσει όλη η Ευρώπη.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού που έχει «αγκαλιάσει» την προσπάθεια της ομάδας να φέρει νέα εποχή στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει τις νέες καινοτομίες στο ΟΑΚΑ από τα μέσα του Δεκέμβρη.

Δίχως να έχει γίνει γνωστό το συνολικό ποσό της επένδυσης του Παναθηναϊκού για το φως και τον ήχο, λέγεται ότι αποτελεί ένα ιδιαίτερα ακριβό πρότζεκτ , το οποίο θα ταράξει τα… νερά!

«Στα μέσα Δεκέμβρη θα αλλάξει ο ήχος και ο φωτισμός στο ΟΑΚΑ. Είναι μια σημαντική επένδυση από τον Παναθηναϊκό. Κάτι τέτοιο δεν θα έχει ξανασυμβεί στην Ευρώπη.», υπογράμμισε ο Βασίλης Παπαθεοδώρου στην εκπομπή Magic Euroleague.

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News