Παναθηναϊκός: Ο νέος Εξάστερος εντυπωσιάζει κόντρα σε όλους!

Πάνω από 10.000 οπαδοί στο ΟΑΚΑ για το παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις

Ότι κι αν γίνει φέτος στην Ευρωλίγκα μια σειρά από γεγονότα δείχνουν ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποφάσισε να βαδίσει στα χνάρια της οικογένειάς του φέρνοντας την ομάδα ψηλά ΚΑΙ στη Ευρώπη (γιατί εγχώρια τρόπαια ο ιδιοκτήτης πρόλαβε να σηκώσει ένα σκασμό).

Ο Εξάστερος αρχίζει να κερδίσει και πάλι σεβασμός. Ο τελευταίος δεν έχει σχέση με την αγάπη, με τον θαυμασμό, ούτε με το φόβο.

Συνήθως νομίζουμε ότι σεβόμαστε μια ομάδα για τους τίτλους της, για τους μεγάλους παίκτες που έχει προσελκύσει και χαιρόμαστε όταν τη βλέπουμε να ξεπερνά δυσκολίες. Άλλοτε πάλι νοιώθουμε ότι μια ομάδα την σεβόμαστε, απλά γιατί την βλέπουμε να σκορπίζει τον πανικό παίζοντας ωραίο μπάσκετ: όλα αυτά είναι άσχετα με τον σεβασμό.

Μαθαίνεις να σέβεσαι κάποιον όταν αυτός με τον καιρό σε κερδίζει, αλλάζοντας την απόλυτα αρνητική στάση που είχες απέναντί του.

Ο Παναθηναϊκός έχει μάθει τους αντιπάλους να τον σέβονται γιατί είναι πάνω από όλα ένα εξαιρετικό παράδειγμα για το πώς μπορείς να είσαι πάντα μεγάλος.

Ο,τι στραβό κι άδικο και να σου έχει συμβεί. Πότε με το “κυνήγι” της Ευρωλίγκας και του Μπερτομέου, πότε με τα έσοδα-έξοδα κτλ. Τρία χρόνια κράτησε η κατηφόρα, τώρα το θηρίο άρχισε και πάλι να βρυχάται.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News