Παναθηναϊκός-Βίρτους Μπολόνια καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 17/11

Μήτογλου: «Χτίζουμε κάτι σημαντικό εδώ, χρειάζεται λίγος χρόνος.»

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Βίρτους Μπολόνια στο ΟΑΚΑ για την 9η αγωνιστική της Euroleague (17/11, 21.15).

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Βίρτους Μπολόνια στο ΟΑΚΑ για την 9η αγωνιστική της Euroleague (17/11, 21.15). Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν χτίζει σιγά-σιγά το δικό της νικηφόρο σερί. Μετά την Άλμπα στο Βερολίνο επέζησε από το θρίλερ με την Ζαλγκίρις στο ΟΑΚΑ (73-71) και επόμενος στόχος είναι να… τριτώσει το καλό.

Η νίκη επί των Λιθουανών ήρθε με δραματικό τρόπο, με τους «πράσινους» αυτή τη φορά να έχουν με το μέρος τους τις λεπτομέρειες, με μπροστάρηδες τους Ντίνο Μήτογλου, Κώστα Σλούκα και Τζέριαν Γκραντ και φυσικά τον κόσμο που έδωσε την ώθηση από την εξέδρα.

Παναθηναϊκός-Βίρτους Μπολόνια με το τζάμπολ προγραμματισμένο στις 21:15 και τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports Prime HD.

Παναθηναϊκός-Βίρτους Μπολόνια καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 17/11

Το «τριφύλλι» για να φέρει εις πέρας την αποστολή καλείται να στηριχθεί στην αποτελεσματική άμυνα. Σε αυτή βασίστηκε με τη Ζαλγκίρις, την οποία κράτησε στους 71 πόντους, ώστε να ξεπεράσει και την κακή επιθετικά εμφάνιση. Η ομάδα του Λούκα Μπάνκι σκοράρει 84.3 πόντους όντας 4η καλύτερη επίθεση στην Euroleague.

Μόλις σε δύο αγώνες έχει μείνει κάτω από τους 80 πόντους και δεν είναι τυχαίο πως είναι οι δύο στους οποίους ηττήθηκε (79-82 από την Ζαλγκίρις, 100-74 από τη Ρεάλ). Έτσι είναι ευνόητο πως η ομάδα του Αταμάν καλείται να την κρατήσει κάτω από τους 80 πόντους για να αυξήσει κατακόρυφα την δική της παράσταση νίκης.

Η Ευρωλίγκα ανακοίνωσε τους διαιτητές του αγώνα του Παναθηναϊκού με την Βίρτους Μπολόνια, που θα γίνει την Παρασκευή (21:15) στο ΟΑΚΑ. Την αναμέτρηση για την 9η αγωνιστική της διοργάνωσης ορίστηκαν να διευθύνουν οι Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία), Μεντί Ντιφαλά (Γαλλία) και Κάρλος Κορτές (Ισπανία).

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News