Γκραντ: «Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι, ο Ναν έχει μεγάλη εμπειρία από το NBA και θα μας βοηθήσει»
Ο Τζέριαν Γκραντ μίλησε για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στη Ζαλγκίρις (15/11, 21:15).
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Για τις συνεχόμενες ήττες της Ζαλγκίρις κι αν αυτό κάνει το ματς πιο δύσκολο: «Είναι σίγουρο πώς η Ζαλγκίρις θα παίξει πιο σκληρά και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό».
Για το ματς και τους παίκτες-κλειδιά της Ζαλγκίρις: «Είναι μία ομάδα που είναι μαζί χρόνια, έχουν χημεία και δεν είναι μόνο ένας παίκτης, είναι όλη η ομάδα».
Για τον Κέντρικ Ναν: «Έχει παίξει μόνο σε δύο παιχνίδια, αλλά θα μας βοηθήσει. Με τον τρόπο που παίζει, με τον τρόπο που σκοράρει. Έχει μεγάλη εμπειρία από το ΝΒΑ».
Για το αν σκέφτονται τη Βίρτους: «Είμαστε συγκεντρωμένοι μόνο στο αυριανό ματς και μετά θα έρθει η Βίρτους».
Για τη βελτίωση που δείχνει ο Παναθηναϊκός: «Είμαστε μία νέα ομάδα, που ξεκινάει να δείχνει πράγματα και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι».
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα χρήματα που βρέθηκαν ψηλά στην ντουλάπα ποιανού είναι;»
- Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός σήμερα (24/10) στο μπάσκετ – Το κανάλι με Καρδίτσα
- Παναθηναϊκός: Σενάριο για Μαυροπάνο – Τι ζητά η Γουέστ Χαμ
- Διαμαρτυρίες Μπαρτζώκα μετά τη Φενέρ - Χειροκρότησε τους... διαιτητές! (vid)
- Ξέσπασμα Μπόγρη για το σκάνδαλο: «Νόμιζαν ότι είναι άτρωτοι – Δεν πήγαν να θάψουν τα λεφτά σε ένα χωράφι!» (vid)