Παναθηναϊκός: Απόλυτο «ρουά ματ» από τον Αταμάν

Παναθηναϊκός: Το στατιστικό που θα κάνει ευτυχισμένο τον Αταμάν (pic)

Πολύ σημαντική η πρωτιά στο μπάσκετ, δεδομένου ότι ποτέ δεν έχεις παίξει πλήρης.

Εδώ ακόμα κοιτάς την αγορά για παίκτες, έχεις σε φάση προσαρμογής τον Κέντρικ Ναν και εκτός δράσης, Παπαπέτρου, Χουάντσο. Μην ξεχνάμε ότι ακόμα ο ένας μαθαίνει τον άλλο στο ΟΑΚΑ και σε αυτό το διάστημα κλήθηκες να παίξεις σε ΣΕΦ, Περιστέρι, Αλεξάνδρειο, εκεί που τα προηγούμενα έτη έχανες σερί!

Τα κατάφερες περίφημα, τώρα απομένουν μόνο τα “πονηρά” εκτός έδρας παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ και κατά πάσα πιθανότητα την καπάρωσες την πρωτιά στην κανονική περίοδο.

Προφανώς κανείς δεν βγήκε πρωταθλητής το Νοέμβρη αλλά δεν γίνεται να μην υπογραμμίσουμε ότι με τα προβλήματα με Χουάντσο, Παπαπέτρου, Μήτογλου, Βιλντόζα, Σλούκα, εύκολα θα μπορούσες σήμερα να είχες 1-3 ήττες, το πλεονέκτημα έδρας να είχε πετάξει ήδη και να ξεκινούσε η καριέρα του Αταμάν με μπόλικα σύννεφα πάνω από το κεφάλι του.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News