Παναθηναϊκός: Απίθανα πράγματα με Γκραντ στον Εξάστερο!

Παναθηναϊκός: Απίθανα πράγματα με Γκραντ στον Εξάστερο!

Απολαύσαμε ακόμα μία παράσταση του Τζέριαν Γκραντ στη Θεσσαλονίκη.

Ο άνθρωπος σκόραρε, έπαιξε άμυνα, πάτησε γήπεδο 34 λεπτά με 10 ασίστ και ΜΗΔΕΝ λάθη, συνεχίζοντας με φόρα από το ματς στο Βερολίνο. Το παιδί νιώθει υπέροχα στην Αθήνα.

Σίγουρα το ρίσκο ήταν μεγάλο το καλοκαίρι μαζί του. Ο άνθρωπος δεν είχε ξαναπαίξει στην Ευρωλίγκα, σήμερα όμως ο MVP του προηγούμενου Eurocup μας δείχνει πως αξίζει και με το παραπάνω.

Καταλαβαίνουμε πως οι πράσινοι απέκτησαν τον πρώτο αριθμό του λαχείου αποφασίζοντας την ένταξης ενός άκρου ποιοτικού καλαθοσφαιριστή στο δυναμικό τους που βρίθει από αστέρες αλλά θέλει και ρολίστες που θα κάνουν την “βρώμικη” δουλειά.

Ο Τζέριαν δεν σκοράρει 20άρες όπως πέρσι στην Τουρκία, δεν παίρνει πολλά σουτ στην επίθεση, δεν είναι στο ΟΑΚΑ με μανδύα πρωταγωνιστή, αλλά απολαμβάνει το γεγονός ότι έχει αποκτήσει τη δική του ευκαιρία να ανεβάσει την αξία του στο χρηματιστήριο του μπάσκετ.

Να “φτιάξει” το όνομά του, να λάμψει στο προσκήνιο, να δείξει ότι είναι material για πολύ ψηλά.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News