Παναθηναϊκός: Το έκανε ξανά ο Κώστας Αντετοκούνμπο! (vid)

Παναθηναϊκός: Το έκανε ξανά ο Κώστας Αντετοκούνμπο! (vid)

Εξαιρετικός ο Κώστας Αντετοκούνμπο στο Αλεξάνδρειο.

Αν και δεν έπαιξε δευτερόλεπτο με Ολυμπιακό, Μπάρτσα, Αλμπα δεν είχε κανένα θέμα την Κυριακή, άντεξε το ξύλο του Άρη, έδωσε κι εκείνος τις ψιλές του, έβαλε τα ποντάκια του, βοήθησε τον Ντίνο Μήτογλου και τον Ματίας Λεσόρ από το να τα κάνουν όλα μόνοι τους. Πολύτιμη εφεδρεία ο ψηλός.

Ο Κώστας όπως κάθε παίκτης, έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του.

Το μπασκετικό του πακέτο είναι μία χαρά για τον Παναθηναϊκό που ήθελε γηγενή για να του δώσει ρόλο 3ου σέντερ. Βέβαια ο παίκτης είχε να παίξει καιρό αφού στη Βιλερμπάν και στην Τουρκία αγωνιζόταν μονάχα στις προπονήσεις.

Το καλοκαίρι τα ερωτήματα ήταν λογικά. Πως θα είναι; Σε ποια κατάσταση; Θα αντέξει το βάρος της φανέλας; Αυτά ήταν τα μεγάλα ερωτηματικά.

Ο Αταμάν περιμένει από τον αθλητή να του κάνει τα αυτονόητα. Να προστατεύσει την ρακέτα, να βάλει κάποια ποντάκια, να παίξει άμυνα. κυρίως να είναι στο πνεύμα του παιχνιδιού, να ξέρει πώς να βοηθήσει την ομάδα του.

Αν ο Κώστας είναι καλά μπορεί να δώσει το “7” σε άμυνα και επίθεση. Τόσο θέλει ο Παναθηναϊκός. Όχι το “10”, αλλά το “7” ή κοντά εκεί. Κυρίως, όμως, θέλει συνέπεια και τα αυτονόητα από τον αναπληρωματικό του πίβοτ.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News