ΚΑΕ Παναθηναϊκός: Έκπτωση 15% κάθε Δευτέρα - Κλείσε τη θέση σου

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: Έκπτωση 15% κάθε Δευτέρα - Κλείσε τη θέση σου

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δίνει τη δυνατότητα στους φιλάθλους του Τριφυλλιού να αγοράζουν τα εισιτήριά τους με έκπτωση 15% κάθε Δευτέρα.

Πολύ σπουδαία και σημαντική κίνηση από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία έπειτα από απόφαση και ανακοίνωσή της θα δίνει κάθε Δευτέρα στον κόσμο της ομάδας τα εισιτήρια με έκπτωση που θα φτάνει το 15%.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός προσφέρει στους φιλάθλους της τη δυνατότητα κάθε Δευτέρα να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους με έκπτωση 15%.

Είναι Δευτέρα; Κλείστε θέση για όποιον εντός έδρας αγώνα επιθυμείτε, βρεθείτε στο πλευρό της ομάδας και ζήστε την εμπειρία του ΟΑΚΑ απολαμβάνοντας έκπτωση της τάξης του 15%.

Κάθε φίλαθλος μπορεί να εισάγει τον κωδικό MONDAY ή και MONDAY15 στο αντίστοιχο πεδίο κάθε αγώνα και να επωφεληθεί έκπτωσης 15%.

Δείτε τον τρόπο στην κάτωθι φωτογραφία:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: Έκπτωση 15% κάθε Δευτέρα - Κλείσε τη θέση σουΗ διάθεση των εισιτηρίων για τις δύο αναμετρήσεις αυτής της εβδομάδας απέναντι στην Zalgiris Kaunas (15/11, 21:15) και την Virtus Segafredo Bologna (17/11, 21:15), αλλά και για όλους τους υπόλοιπους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας στην Euroleague, συνεχίζεται με τους κάτωθι τρόπους:

  • Ηλεκτρονικά στο more.com
  • Τις ημέρες των αγώνων, τρεις ώρες πριν την έναρξή τους, θα διατίθενται εισιτήρια από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ, στο Parking 5.
  • Επίσημα σημεία πώλησης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι μόνο τα παραπάνω. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν φέρει ευθύνη για εισιτήρια που έχουν αγοραστεί από άλλα κανάλια πώλησης.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News