Παναθηναϊκός: «Απάντησε» στα σενάρια ο Βιλντόζα!

Βαθμολογία Euroleague: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό

Eίχε ανάγκη μια καθηλωτική εμφάνιση ο Λούκα Βιλντόζα που δεν είχε ξεκινήσει καλά στην Αθήνα εξού κι οι φήμες αποδέσμευσής του τις οποίες διέψευσε οργισμένα ο μάνατζέρ του πριν το ματς στο Βερολίνο.

Βάσει βιογραφικού τον συγκεκριμένο δεν είναι να τον φοβάσαι όσον αφορά την διαχείριση της πίεσης.

Κατ’ αρχάς, έπαιζε σε ομάδα με ένθερμο κοινό όπως ο Ερ. Αστέρας, που είχε συνέχεια γεμάτο γήπεδο.

Σαφώς το συγκεκριμένο περιβάλλον δεν μπορεί να συγκριθεί με το αντίστοιχο του Παναθηναϊκού, που είναι ένας σύλλογος με τεράστια πίεση για το αποτέλεσμα και ο κόσμος είναι συνηθισμένος στις επιτυχίες.

Ο Αργεντινός έχει συνηθίσει να αγωνίζεται σε καυτές ατμόσφαιρες, να κάνει πρωταθλητισμό και να μπαίνει στο γήπεδο σαν να μην υπάρχει αύριο.

Πραγματικά είναι τέτοιο το στυλ του που πιστεύουμε ότι θα ταιριάξει πολύ στους πράσινους, γιατί έχει προσωπικότητα, είναι εγωιστής, δουλευταράς και ξεχνάει να φύγει από το γήπεδο, λεπτομέρειες που παίζουν σπουδαίο ρόλο για τους προπονητές.

Ο Εργκίν Αταμάν αρέσκεται να παίζει με το μυαλό των σταρ του, ενίοτε…κράζοντάς τους δημοσίως, καλώντας τους να παίξουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους.

Ο Βιλντόζα ένιωσε να προσβάλλεται όταν διάβασε τα σενάρια ανταλλαγής του και…λύσσαξε στο Βερολίνο!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News