Τεράστιο το... project Τζέριαν Γκραντ!

Αυστηροί έλεγχοι πριν το Περιστέρι-Παναθηναϊκός!

Διαβάζαμε σχόλια για τον Τζέριαν Γκραντ σε σελίδες και φόρουμ που αφορούσαν την περσινή διοργάνωση του Eurocup στο οποίο ο Αμερικανός αναδείχθηκε κορυφαίος αθλητής.

Σταχυολογούμε: “Τρομερός σαν άνθρωπος, εκπληκτικός συμπαίκτης. Ιδανικός για τα αποδυτήρια με άψογη συμπεριφορά! Στο αγωνιστικό κομμάτι, τα χαρακτηριστικά του εντυπωσιακά.

Ξέρει να δημιουργεί για τους συμπαίκτες του, ξέρει πως να διαβάσει την αντίπαλη άμυνα και δεν είναι εγωιστής.

Παίζει το άθλημα από αγάπη και ίσως γι’ αυτό είναι τόσο ενεργός στην άμυνα. Γνωρίζει ότι μέσα από τα μετόπισθεν αρχίζουν όλα.

Επιπροσθέτως, είναι πολύ εργατικός, παρακολουθεί συνέχεια μπάσκετ και γνωρίζει τα πάντα για τους αντιπάλους, με αποτέλεσμα να είναι ο καλύτερος δέκτης στο scouting.

Γενικά είναι ένας παίκτης, απ’ αυτούς που “ερωτεύεται κεραυνοβόλα” ο προπονητής.

Θετικός σε όλα τα κομμάτια και παίρνει πολύ σοβαρά την δουλειά του”, είναι πάνω κάτω όσα αναφέρονται για τον Τζέρι τον οποίο εκθείασε και ο βοηθός του Αταμάν, Χρήστος Σερέλης λέγοντας για παίκτη που σπάνια συναντάς, πρόθυμο και στρατιώτη της ομάδας, όχι δεδομένα όταν μιλάς για Αμερικανούς.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News