Αφήνει την Ευρώπη ο άλλοτε πράσινος Τζέιμς Γκιστ!
Ο Τζέιμς Γκιστ θα αγωνίζεται πλέον στη Λατινική Αμερική, αφού ανακοινώθηκε από την Πενιαρόλ της Ουρουγουάης.
Ο Αμερικανός σέντερ δεν δείχνει καμία διάθεση να σταματήσει το μπάσκετ παρά τα 37 του χρόνια, και ανακοινώθηκε από την Πενιαρόλ της Ουρουγουάης, κάτι που σημαίνει πως αφήνει τα ευρωπαϊκά παρκέ μετά από μια 15ετία!
Ο Γκιστ τίμησε με την παρουσία του το ελληνικό μπάσκετ για 7 χρόνια, από το 2012 μέχρι το 2019, όταν φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού, μετά από trade που έκαναν οι «πράσινοι» για να τον αποκτήσουν από τη Μάλαγα, δίνοντας ως αντάλλαγμα τον Άντι Πάνκο.
Πέρα από τη θητεία του στο ΟΑΚΑ, έπαιξε στη Euroleague και με τη φανέλα των Παρτίζαν, Φενέρμπαχτσε, Ερυθρό Αστέρα, Μπάγερν Μονάχου και Βιλερμπάν. Προηγούμενη ομάδα του πριν την Πενιαρόλ ήταν η Μπαχτσεσεχίρ.
Δείτε παρακάτω:
¡Bienvenido al País de Peñarol! #VamosCarbonero pic.twitter.com/6ubC0RCSvt
— PEÑAROL | Basketball (@BasketCAPuy) November 10, 2023
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: Τι ισχύει με την ποινή ενόψει Game 5 και Final Four
- Αταμάν: Οι δηλώσεις μετά το Παναθηναϊκός-Βαλένθια 86-89
- Γιαννακόπουλος: Η πρώτη αντίδραση μετά τη νέα ήττα από τη Βαλένθια
- Παναθηναϊκός: Πότε θα γίνει το Game 5 απέναντι στη Βαλένθια
- Μπόγρης: «Η νίκη είναι τριπλή για τον Παναθηναϊκό» (vid)