Άλμπα Βερολίνου - Παναθηναϊκός: Μην το ξαναζήσουμε αυτό...
Επιστροφή στο Βερολίνο απόψε εκεί που στις 19 Οκτωβρίου 2022 η Άλμπα σε διέλυσε με 94-65.
Η γερμανική ομάδα έκανε ό,τι ήθελε στο παρκέ της “Mercedes Benz Arena”, με σερί 17-0 καθάρισε το παιχνίδι, έστειλε την διαφορά στους 27 πόντους (60-33) και δεν έμεινε εκεί καθώς απείλησε τον Παναθηναϊκό με την πιο βαριά ήττα της ιστορίας του στην Euroleague αφού είχε εκτοξεύσει τον δείκτη του σκορ στο +31 στα μέσα της τελευταίας περιόδου.
Το φοβερό ήταν πως η νικήτρια έπαιζε χωρίς τέσσερις βασικούς παίκτες της (Τζαλίν Σμιθ, Μαοντό Λο, Μάρκους Έρικσον και Γιοχάνες Τίμαν).
Από πλευράς Παναθηναϊκού υπήρξε μεγάλη αστοχία τόσο εντός παιδιάς (21/62 σουτ!), όσο και στις βολές (14/24), ενώ παρουσίασε κάκιστη άμυνα εκείνη την βραδιά.
Είναι χαρακτηριστικό ότι στο 7′ η Αλμπα μετρούσε 5/8 τρίποντα με αποτέλεσμα να πάρει προβάδισμα 11 πόντων, προδιαθέτοντας τι θα ακολουθούσε.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Νέα αποκάλυψη για την ποινή-σκάνδαλο στον Γιαννακόπουλο - Τι λέει ο κανονισμός
- Γιαννακόπουλος: Απενεργοποεί το Instagram - Τι αναφέρει
- Γιαννακόπουλος σε Φρι: «Γι' αυτό με τιμώρησαν, αλλά ξέρουμε τι θα γίνει...» (vid)
- Παναθηναϊκός: Η δήλωση Μοντέρο τυπώθηκε και μοιράστηκε μέσα στην ομάδα!
- Παναθηναϊκός: Τι ισχύει με Άλεν – Γιατί «κόπηκε» η υπόθεση