ΒΟΜΒΑ Γιαννακόπουλου: Πάει και για άλλη μεταγραφή ο Παναθηναϊκός

Μετά την υπογραφή του Κέντρικ Ναν, ο Παναθηναϊκός φαίνεται πώς θα κάνει και άλλη μεταγραφή!

ΒΟΜΒΑ Γιαννακόπουλου: Πάει και για άλλη μεταγραφή ο Παναθηναϊκός

Οπρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι ο σταρ του ΝΒΑ Κέντρικ Ναν, θα ντυθεί στα πράσινα.

Ο Αμερικανός γκαρντ αποτελούσε τον μεγάλο στόχο του Ολυμπιακού το περασμένο καλοκαίρι αλλά ήθελε να περιμένει το ΝΒΑ. Ωστόσο δεν μπόρεσε να βρει το συμβόλαιο που έψαχνε και πλέον πρέπει να θεωρείται παίκτης των πρασίνων.

O 28χρονος Αμερικανός γκαρντ μετράει 193 ματς στο ΝΒΑ και δη σε Μαϊάμι Χιτ, Λος Άντζελες Λέικερς και Γουάσινγκτον Γουίζαρντς, έχοντας κατά μέσο όρο 12.1 πόντους, 2.4 ριμπάουντ, 2.4 ασίστ ενώ μέτρησε 53% στα δίποντα, 36% στα τρίποντα και 87% στις βολές.

ΒΟΜΒΑ Γιαννακόπουλου: Πάει και για άλλη μεταγραφή ο Παναθηναϊκός

Όπως αναφέρει και το ρεπορτάζ, δεν αποκλείεται να κινηθεί σε μια ακόμη μεταγραφική προσθήκη ο Παναθηναϊκός.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα αποκτήσει ένα 3άρι ο Παναθηναϊκός για να καλύψει και την τελευταία τρύπα στο ρόστερ του, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και αντικατάσταση παίκτη.

«Μετά το γλυκό έρχεται και ο καφές», ανέφερε ο DPG σε ένα πιθανότατα νέο υπονοούμενο για τις μεταγραφές στον Εξάστερο.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr