Euroleague: MVP της αγωνιστικής ο ασταμάτητος Λεσόρ!
Ο ασταμάτητος Ματίας Λεσόρ ήταν ο MVP της αγωνιστικής στην Euroleague, μετά τη σπουδαία εμφάνιση που πραγματοποίησε κόντρα στην Μπασκόνια.
Πιο συγκεκριμένα, ο Λεσόρ έβαλε 23 πόντους με 8/16 δίποντα και 7/8 βολές, κατέβασε 14 ριμπάουντ (7 επιθετικά – 7 αμυντικά), έδωσε 1 ασίστ, έκανε 2 κοψίματα, κέρδισε 7 φάουλ και συγκέντρωσε 31 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης. Μάλιστα, όσο ήταν στο παρκέ η ομάδα του Εργκίν Αταμάν βρισκόταν μπροστά με +19.
Οι παραπάνω επιδόσεις και για την ακρίβεια οι 31β. στο σύστημα αξιολόγησης τον κατέταξαν ως τον MVP της 5ης «στροφής» της διοργάνωσης, «νικώντας» τους Μάικ Τζέιμς (30β.), Γιόχαν Τίμαν (30β.) και Τορνίκε Σενγκέλια (29β.).
Θα πρέπει να σημειωθεί πως ο Νίκολα Μίροτιτς έκανε την… εμφάνιση της αγωνιστικής (30 πόντοι, 12 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κόψιμο, 7 κερδισμένα φάουλ), αλλά δεν πήρε το βραβείο, αφού η Αρμάνι Μιλάνο ηττήθηκε από την Άλμπα στο Βερολίνο (85-82).
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Βαλένθια-Παναθηναϊκός: Η «ντροπή και η αλητεία»... χτύπησαν ξανά!
- Ανδρεόπουλος: Αποκάλυψη για το μέλλον του - «Δεν θα έφευγα στα δύσκολα»
- Παναθηναϊκός: Σενάριο για Λιβάι Γκαρσία και τα ποσά για deal
- Λέτο ή Αλμέιδα: Τα δεδομένα για την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού
- Βούκοτιτς: Το ποσό που δίνει ο Παναθηναϊκός και η απαίτηση των Σέρβων