Σλούκας: "Πάμε για διπλό στο ΣΕΦ"

Σλούκας: "Πάμε για διπλό στο ΣΕΦ"

Διαβάστε παρακάτω όσα είπε ο Κώστας Σλούκας μετά την νίκη επί της Μπασκόνια.

Αναλυτικά όσα είπε στo SDNA:

“Η αλήθεια είναι ότι μπήκαμε λίγο σκεπτικά, τα προηγούμενα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που θέλαμε, αλλά νομίζω ότι καταφέραμε να φέρουμε το παιχνίδι εκεί που το θέλαμε. Η Μπασκόνια ήρθε με πολλές απουσίες και προβλήματα, οπότε κρατάμε την νίκη και συνεχίζουμε.

Για τις απουσίες της Μπασκόνια: “Ξέρουμε ότι όταν το ρόστερ είναι μικρό, έχουν αυτοπεποίθηση οι παίκτες, βέβαια έχουν και ταλέντο, έχουν πολύ καλούς σκόρερ. Νομίζω παίξαμε πολύ καλά, υπάρχουν ακόμα περιθώρια βελτίωσης, είναι ακόμα Οκτώμβριος, πρέπει να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο”.

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: “Ο Παναθηναϊκός δεν έχει να αποδείξει κάτι, είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για εμάς, μιλάμε για ένα ντέρμπι που κρατάει χρόνια. Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να δείξουμε που βρισκόμαστε, αν και ακόμη είναι Οκτώμβριος.

Για την ενέργεια και την σταθερότητα: “Προσπαθούμε μέρα με την μέρα να βελτιωθούμε. Όπως είπα είμαστε 12 καινούργιοι παίκτες. Εγώ δεν πίστευα ότι θα έχουμε προβλήματα στην χημεία μας. Είναι ένα πολύ καλό τεστ ο αγώνας την Δευτέρα με τον Ολυμπιακό, που είναι από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης αυτή την στιγμή και τα τελευταία χρόνια.

Για την επιστροφή του στο ΣΕΦ: “Θα προσπαθήσω να κάνω το παιχνίδι μου, ο κόσμος σίγουρα όχι μόνο μαζί μου, αλλά και με όλους, ωστόσο θα πάμε για την νίκη”

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News