Μπόγρης: «Παίκτης Eurocup ο Λεσόρ, επηρεασμένος ψυχολογικά ο Ερνανγκόμεθ» (vid)

Μπόγρης: «Παίκτης Eurocup ο Λεσόρ, επηρεασμένος ψυχολογικά ο Ερνανγκόμεθ» (vid)

Ο Γιώργος Μπόγρης σχολίασε την εμφάνιση του Παναθηναϊκού κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή του στους Betarades:

«Απαράδεκτος στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός. Συνεχίζω να λέω ότι ο Λεσόρ είναι τραγικός. Η εμφάνισή του ήταν πολύ κακή, ήταν ο παίκτης Eurocup που συνηθίσαμε πριν την Παρτιζάν.

Προφανώς, νόμιζε πως στον Παναθηναϊκό θα έρθει να κουβαλήσει. Πρέπει να βάλει τον εαυτό του κάτω από την ομάδα. Ο Λεσόρ είναι ένας πολύ καλός ρολίστας.

Ο Ερνανγκόμεζ και ο λόγος που δεν αποδίδει, είναι πως όλες οι ομάδες έχουν αποφασίσει να τον έχουν αγκαλίτσα και να μην κάνει το παιχνίδι του.

Ήταν και πολύ επηρεασμένος ψυχολογικά γιατί στο Inbox του ήρθαν… καρκίνοι και δεν το έχει συνηθίσει αυτό. Καλώς ήρθες στην Ελλάδα Χουάντσο!»

Και συμπλήρωσε: «Άμα χάνεις από τη Μακάμπι… τι θα συμβεί όταν θα έρθει η Αρμάνι κ.ο.κ. Συγχαρητήρια στον Κώστα Αντετοκούνμπο. Μπήκε και έδωσε ενέργεια και σκληράδα στον Παναθηναϊκό. Η ομάδα είναι σοφτ και για αυτό έχει ξεχωρίσει ο Καλαϊτζάκης που προσπαθεί να παίξει διαφορετικά και να σπάσει τα Plays.

Ακόμη μια φορά ο Γκριγκόνις ήταν ο πιο ουσιαστικός παίκτης της ομάδας… και μεγάλα σουτ έβαλε. Ο Βιλντόζα δεν είναι σταθερός, είχε κακό ημίχρονο, αντέδρασε στο δεύτερο. Του μπήκαν περισσότερο δυο σουτ και βρήκε αδρεναλίνη.

Ο Μήτογλου ήταν κομβικός για την ομάδα. Ο Μπαλτσερόφσκι δεν είχε παίξει Ευρωλίγκα ποτέ, σοφτ πεντάρι με τρίποντο. Αυτά τα παιδιά εκτίθενται αμυντικά, είναι για ειδικές συνθήκες. Για αρχή, θα έπρεπε να είναι το τρίτο σέντερ. Θα έπρεπε να είχε ένα μικρό ρόλο και με κάποιον στόχο.

Το παιχνίδι συνολικά ήταν ατσούμπαλο.»

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News