Παναθηναϊκός-Λαύριο καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 23/10

Το Λαύριο αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός στον απόηχο της σκληρής «διαβολοβδομάδας» (23/10, 20:15).

Το Λαύριο αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός στον απόηχο της σκληρής «διαβολοβδομάδας» στην Euroleague (23/10, 20:15). Ο «εξάστερος» θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί εντός συνόρων και να πάει δίχως απώλειες στο ντέρμπι της επόμενης εβδομάδας με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (30/10). Ο Εργκίν Αταμάν θα ξεκουράσει αρκετούς παίκτες, ωστόσο έχει την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Ντίνο Μήτογλου, που επανήλθε πρόσφατα από τραυματισμό.

Παναθηναϊκός-Λαύριο με το τζάμπολ προγραμματισμένο στις 20:15 και τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ3.

Παναθηναϊκός-Λαύριο καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 23/10

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου δεν βλέπει βελτίωση στο γόνατό του μέσω συντηρητικής αγωγής και όλα δείχνουν ότι από μέρα σε μέρα θα παρθεί οριστική απόφαση αποκατάστασης μέσω χειρουργικής επέμβασης.

Για τουλάχιστον 1,5 μήνα θα στερηθεί τον Παπαπέτρου ο Παναθηναϊκός με την ήδη μεγάλη πληγή στη θέση «3» να ανοίγει κι άλλο καθώς λείπουν από το πράσινο ρόστερ τα απαιτούμενα κορμιά αλλά και στην Α1 τα… ελληνικά διαβατήρια.

Ο Παπαπέτρου κουβαλά ένα πρόβλημα από καιρό που επιδεινώθηκε με τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο με την Εθνική και ο ίδιος έχει αντιληφθεί πως αυτή η κατάσταση διορθώνεται μόνο με χειρουργική επέμβαση κι όχι με τον συντηρητικό τρόπο των τελευταίων εβδομάδων.

 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News