Παναθηναϊκός: Το επιτέλους και η λίρα 100 με τον Γκραντ
Ο Τζέριαν Γκραντ ήταν από τους λίγους διασωθέντες στην Πόλη.
Σίγουρα το ότι είναι άστοχος δεν τον βοηθά σε “φανταχτερά” στατιστικά όμως ο άνθρωπος κάνει πολλές δουλειές στο παρκέ.
Για την ακρίβεια στο προπονητικό τιμ πάλι καλά να λένε που υπάρχει κι αυτός όσο οι άλλοι κοντοί άρχισαν τη σεζόν προβληματικά.
Ο Σλούκας με τους τραυματισμούς, ο Βιλντόζα με το ντεφορμάρισμά του κι ο Γκάι με 0/12 τρίποντα για ξεκίνημα!
Ο Αμερικανός ήταν ο MVP του περσινού Eurocup. Αθλητής ο οποίος ξέρει να εκμεταλλεύεται τους συμπαίκτες του και να τους βάζει στο παιχνίδι, να τους βοηθά παίζοντας για δύο στην άμυνα και κατ΄ ανάγκη παριστάνοντας ακόμα και τον πλέι-μέικερ.
Μπορεί το μακρινό σουτ να μην είναι το δυνατό του σημείο (30%) αλλά πέρσι μέτρησε κατά μέσο όρο 14.9 πόντους, 6.1 ασίστ, 3.2 ριμπάουντ, 1.3 κλεψίματα, είχε 18.7 βαθμούς στο ranking ενώ σούταρε με 54% στα δίποντα και 82% στις βολές.
Την μεταγραφή του την υπέδειξε ο Αταμάν με θέρμη το καλοκαίρι, ο κόουτς δεν δείχνει να πέφτει έξω μαζί του.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Δεν έκανε προθέρμανση στο γήπεδο της Ραπίντ - Ο λόγος
- Παναθηναϊκός: Ο αρχηγός με Ραπίντ - Με τους νέους αριθμούς οι «πράσινοι»
- Παναθηναϊκός: «Δεν έχει τελειώσει του Φαν Ντρόγκελεν - Η εκτίμηση των πρασίνων για Τραμπζονσπόρ»
- Παναθηναϊκός: «Στο κόλπο η Ρεάλ για Μπρόζοβιτς - Οικονομική υπέρβαση για Πελεγκρίνι»
- Τα δεδομένα για γκαρντ στον Παναθηναϊκό μετά τις εξελίξεις με Τολιόπουλο