Φενέρμπαχτσε-Παναθηναϊκός καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 17/10

Τα καμπανάκια Αταμάν: Θέλει χρόνο αλλά και να συνέλθουν ορισμένοι παίκτες

Δύσκολη εκτός έδρας αποστολή περιμένει τον Παναθηναϊκό στην 3η στροφή της Euroleague.

Συνεχίζει νικηφόρα και χτίζει ψυχολογία ο Παναθηναϊκός και απέναντι στην Φενέρμπαχτσε (17/10, 20:15). Ο «εξάστερος» ταξιδεύει στην Κωνσταντινούπολη για να «αλώσει» την έδρα της Φενέρ και να πανηγυρίσει το πρώτο φετινό «διπλό» στην Euroleague, στο πρώτο πιάτο της διαβολοβδομάδας!

Η επιστροφή του Κώστα Σλούκα είναι άκρως σημαντική για το «τριφύλλι», που θα έχει ξανά τον αρχηγό του. Στόχος είναι να ανατρέψει την κάκιστη παράδοση στην «Ulker Sports Arena», όπου μετράει μόλις μία νίκη στα 11 τελευταία παιχνίδια στο συγκεκριμένο γήπεδο. Οι γηπεδούχοι έχουν επίσης μία νίκη (85-82 με την Αρμάνι Μιλάνο) και μία ήττα (77-74 από τη Βαλένθια) αναζητώντας επίσης σταθερότητα στην απόδοσή τους.

Φενέρμπαχτσε-Παναθηναϊκός με το τζάμπολ προγραμματισμένο στις 20:15 και τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports 5HD

Φενέρμπαχτσε-Παναθηναϊκός καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 17/10

Μεγάλη ταλαιπωρία για τον Παναθηναϊκό με την πτήση των «πράσινων» για Τουρκία να αναχωρεί με μεγάλη καθυστέρηση. Αιτία ήταν ένα λιποθυμικό επεισόδιο επιβάτιδας, που καθυστέρησε την απογείωση της πτήσης, που αρχικά ήταν προγραμματισμένη για τις 10:15. Τελικά η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχώρησε από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 13:15, με μεγάλη καθυστέρηση, παραμένοντας για 3 ώρες μέσα στο αεροπλάνο!

Καλαϊτζάκης: «Ο Αταμάν μας τα έχωσε στο ημίχρονο»

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης αποκάλυψε πως ο κόουτς Αταμάν τα “έχωσε” στους παίκτες του Παναθηναϊκού στο ημίχρονο, ενώ στάθηκε στο γεγονός πως οι Έλληνες παίκτες έπρεπε να δώσουν στους ξένους να καταλάβουν πόσο σκληρή έδρα έχει το Περιστέρι.

Πες μας γιατί βρεθήκατε στο -19 και πως γυρίσατε το παιχνίδι: «Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Και θεωρώ πως και εμείς οι Έλληνες είμαστε λάθος διότι έπρεπε να δώσουμε στους ξένους να καταλάβουν τι έδρα είναι το Περιστέρι. Γιατί εμείς τα ζήσαμε πέρυσι, γιατί δεν κάναμε ούτε μια νίκη εδώ μέσα. Μια πάρα πολύ δύσκολη έδρα. Πολύ καλή ομάδα και η περσινή αλλά και η φετινή μπορώ να πω ακόμα πιο βελτιωμένη και με έναν πολύ καλό προπονητή, όπως όλοι γνωρίζουμε. Η διαφορά έφτασε στο -19. Ο κόουτς Αταμάν δικαιολογημένα μας τα έχωσε στο ημίχρονο».

Είπε ο κόουτς πως πρέπει να μάθετε να παίζετε σε αυτούς τους ρυθμούς, άλλωστε την άλλη εβδομάδα έχετε δύο παιχνίδια για τη Euroleague: «Εννοείται. Έχουμε ένα ρόστερ 13-14 παικτών στην ομάδα. Όλοι πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτά τα παιχνίδια. Είμαστε μια ομάδα EuroLeague, είμαστε παίκτες EuroLeague. Δεν θεωρώ πως πρέπει τη λέξη κούραση να τη χρησιμοποιούμε σαν δικαιολογία».

Τι ήταν αυτό που άλλαξε και μέσα σε ένα ημίχρονο φτάσατε στο +2. Πρώτα ήταν πνευματική η προσέγγιση που άλλαξε και μετά αγωνιστική: «Ναι. Ήταν πρώτα πνευματική. Θεωρώ πως είμαστε μια πολύ καλή ομάδα. Πρέπει να δεθούμε, ο κόσμος περιμένει πάρα πολλά από εμάς».

 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News