Παναθηναϊκός: Η απόφαση για Σλούκα - Πρόβλημα ξανά με Παπαπέτρου
Με προορισμό την Πόλη αναχωρεί σε λίγη ώρα ο Παναθηναϊκός προκειμένου ν’ αντιμετωπίσει τη Φενερμπαχτσέ για την 3η αγωνιστική της Euroleague.
Ο Παναθηναϊκός σε λίγη ώρα αναμένεται να… πετάξει με προορισμό την Τουρκία και την Πόλη, προκειμένου την ερχόμενη Τρίτη να κοντραριστεί με τη Φενέρ του Δημήτρη Ιτούδη και του Γιώργου Παπαγιάννη.
Οι πράσινοι θα έχουν στην αποστολή τους τον Κώστα Σλούκα, ο οποίος παρά τη θλάση που είχε υποστεί πλέον είναι διπλά στην ομάδα κι αναμένεται ν’ αποφασιστεί η συμμετοχή του ή όχι στο παιχνίδι.
Από εκεί και πέρα εκτός αποστολής εκτός του Ντίνου Μήτογλου αναμένεται να είναι κι ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ο οποίος νιώθει από το περασμένο Σάββατο και το ματς με το Περιστέρι ενοχλήσεις στο γόνατο, το οποίο τον ταλαιπωρεί εδώ και αρκετό καιρό.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Από τα καλλιστεία, στο γήπεδο του Παναθηναϊκού: Αλβανίδα καλλονή στο T-Center Athens (pics)
- Παναθηναϊκός - Βαλένθια: Στο T-Center η... αγαπημένη ρεπόρτερ του Πέσιτς (pic)
- Γάτας: «Ραντεβού Μπαλντίνι-Φύσσα στο Λονδίνο - Αίσθηση πως ο Παναθηναϊκός έχει βρει προπονητή»
- Νέα «πόρτα» Τζέιμς σε Ολυμπιακό: «Δεν ζήτησα ποτέ κάτι τέτοιο» (pic)
- Μπόγρης: «Η νίκη είναι τριπλή για τον Παναθηναϊκό» (vid)