Περιστέρι-Παναθηναϊκός καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 14/10

Παναθηναϊκός: «Ανέβηκε» ο Βιλντόζα, πρέπει να γίνει πιο απλός

Συνεχίζει νικηφόρα και χτίζει ψυχολογία ο Παναθηναϊκός (14/10, 20:15).

Ο Παναθηναϊκός πήρε ψυχολογία από τη νίκη επί της Μπάγερν Μονάχου (78-71) και πλέον στρέφει το βλέμμα στην μάχη με το Περιστέρι (14/10, 20:15). Οι παίκτες του Εργκίν Αταμάν, έπειτα από τις φωνές του προπονητή τους, έβγαλαν αντίδραση και κέρδισαν δίκαια τους Βαυαρούς, ανοίγοντας παράλληλα λογαριασμό στην φετινή Ευρωλίγκα (1-1).

Κορυφαίος της αναμέτρησης και πρώτος σκόρερ ήταν ο Ματίας Λεσόρ με 16 πόντους και 6 ριμπάουντ. 14 πρόσθεσε ο πολύ ουσιαστικός Τζέριαν Γκραντ, 11 είχε ο Γκριγκόνις και 10 ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ. Άξιος αναφοράς και ο Λευτέρης Μαντζούκας, με 3/3 τρίποντα όλα σημαντικά!

Περιστέρι-Παναθηναϊκός με το τζάμπολ προγραμματισμένο στις 20:15 και τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ3

Περιστέρι-Παναθηναϊκός καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 14/10

Ο γκάρντ των «πρασίνων» εμφανίστηκε χαρούμενος μετά τη νίκη της ομάδας του επί της Μπάγερν Μονάχου και τόνισε πως πρέπει να βελτιωθούν στην συνέχεια. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

«Είμαι χαρούμενος για τη νίκη, δεν είμαι χαρούμενος για το πώς ήρθε, αλλά υπάρχουν πολλά πράγματα που οφείλουμε να δούμε και πολλά πράγματα για να βελτιώσουμε. Ωστόσο τη χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη για ψυχολογικούς λόγους και για αυτό είμαι χαρούμενος. Όταν παίρνουμε διαφορές 10 ή 14 πόντων πρέπει να τις κρατάμε. Να παίζουμε στον ίδιο ρυθμό, στην ίδια ταχύτητα, να παίζουμε με τον ίδιο τρόπο και όχι να σταματάμε. Είναι πολύ βασικό αυτό. Πρέπει να είμαστε πιο σταθεροί».

Οι δύο ήττες από τον Ολυμπιακό σας δίνουν έξτρα κίνητρο για να αποδείξετε τι αξίζετε στα επόμενα παιχνίδια: «Όχι. Όχι. Όποιος παίζει σε αυτό το επίπεδο και χρειάζεται έξτρα κίνητρο, τότε αυτό το επίπεδο δεν είναι για αυτόν. Κάθε φορά που μπαίνεις στο γήπεδο δεν έχει σημασία ποιον έχεις απέναντί σου. Πρέπει να έχεις πειθαρχία, να κάνεις τα πράγματα που ξέρεις και κάθε μέρα να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News