Αταμάν: «Δεν είμαι ηλίθιος, να γράφετε την αλήθεια»

Αταμάν: «Δεν είμαι ηλίθιος, να γράφετε την αλήθεια»

Διαβάστε παρακάτω όσα είπε ο Εργκίν Αταμάν μετά την νίκη επί της Μπάγερν Μονάχου.

Αναλυτικά

«Νιώθω ωραία, ειδικά μετά από αυτό το ματς, ήταν δύσκολο και ωραίο ματς, δεν παίξαμε καλά, αλλά είναι μία νίκη, νιώθω ωραία. Ο Μαντζούκας είναι νέος παίκτης, μας δίνει πολλά συναισθήματα κάθε φορά που είναι στο παρκέ και απόψε είχε σημαντικά τρίποντα.

Η απουσία του Σλούκα μάς δημιούργησε πρόβλημα, είχαμε 12 ασίστ και 14 λάθη, δεν είναι το στυλ που μου αρέσει αυτό, αλλά βρήκαμε τρόπο να κερδίσουμε. Παίξαμε καλή άμυνα, αλλά τους δώσαμε 14 επιθετικά ριμπάουντ και πήραν 24 πόντους, πρέπει να βελτιωθούμε στην επίθεση, κάναμε πολλά λάθη στην επίθεση στο τέλος και είχαμε μόλις 3 ασίστ.

Θα πάρουν ρεπό την Κυριακή οι παίκτες, το Σάββατο έχουμε ματς με το Περιστέρι. Είναι περίεργο που έγραψαν όλοι στα social media ότι κάναμε 6-7 ώρες προπόνηση.

Ήταν μόλις 1,5 ώρα και 4 ώρες βίντεο, είδαμε το ματς με τον Ολυμπιακό και το Μαρούσι, είδαμε τα λάθη μας, μιλήσαμε γι’ αυτά και είχαμε κάποιες απαντήσεις απόψε. Κανείς δεν μπορεί να επιβιώσει μετά από 6-7 ώρες προπόνησης όταν ακολουθεί ματς σε δυο ημέρες, δεν είμαι χαζός προπονητής. Πρέπει να γράφετε την αλήθεια, δεν είναι σωστό».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News