Παναθηναϊκός: Ούτε αυτά δεν μας άλλαξαν στον Εξάστερο!
Εάν τα social media είχαν φωνή, ο Λεσόρ, ο Γκάι, ο Βιλντόζα θα έπρεπε ήδη να ψάχνουν την επόμενη ομάδα τους!
Μετά από τρία (!) επίσημα παιχνίδια! Λες και τον παίρνει τον Παναθηναϊκό να “καίει” τόσο εύκολα τους λεγεωνάριους, από αυτούς που αρχικά πασχίζουν για το επόμενο συμβόλαιό τους και μετά -αν σε πάρει η κάτω βόλτα και δουν ότι το κλαμπ τα φορτώνει στον κόκορα- το ρίχνουν στο σορολόπ!
Λίγοι παίκτες έχουν “καεί” έτσι τα τελευταία χρόνια; Είναι καλοί οι παραπάνω αθλητές στα πρώτα ματς της σεζόν; Όχι! Τους αξίζει να γίνουν αποδιοπομπαίοι τράγοι; Σε καμία περίπτωση.
Αυτό που χρειάζονται είναι εμπιστοσύνη, ισορροπία, ηθικό. Συν ένα σύστημα ικανό να αξιοποιήσει τα ουχί ευκαταφρόνητα προσόντα τους και να κρύψει τις αδυναμίες τους.
Ο Εργκίν Αταμάν δεν είναι Ομπράντοβιτς, μήτε Πιτίνο, αλλά δεν είναι και Ράντονιτς. Δεν πρόκειται να αφήσει κάποιον παίκτη εντός νυμφώνος επειδή έτσι απαιτούν οι κόουτς του Twitter.
Το θέμα είναι πως το κλαμπ χρειάζεται νηφαλιότητα στα πρώτα παιχνίδια κι ας έρθουν και ήττες. Είπε κανείς ότι το νέο ξεκίνημα θα ήταν εύκολο με το τριφύλλι να βολοδέρνει για χρόνια στις τελευταίες θέσεις της Ευρωλίγκας; Έτσι εύκολο είναι να πας από τον πάτο στην κορυφή;
Δημήτρης Στρατής
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός, Conference League: Οι πρώτοι πιθανοί αντίπαλοι έγιναν γνωστοί
- Σλούκας: Τα τελευταία νέα για την επιστροφή του - H λεπτομέρεια με τις προπονήσεις
- Η επόμενη μέρα μετά τις δηλώσεις Μπενίτεθ: Το μέλλον του και η στάση της ΠΑΕ
- Παναθηναϊκός: Οι αποχωρήσεις που φέρνουν +6 μεταγραφές
- Παναθηναϊκός: Τα νέα δεδομένα για τον Τι Τζέι Σορτς