Παναθηναϊκός: 1+2 αντι-Σλούκας...
Ο Παναθηναϊκός πηγαίνει να παίξει απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου έχοντας αρκετά προβλήματα τραυματισμών με τελευταίο εκείνο του Κώστα Σλούκα.
Μετά τους Ιωάννη Παπαπέτρου και Ντίνο Μήτογλου εκτός πλάνων με τραυματισμό έμεινε κι ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος λόγω της ελαφριάς θλάσης στη γάμπα δε θα αγωνιστεί.
Βέβαια να αναφέρουμε πως ο Παπαπέτρου κάνει συντηρητική αγωγή και είναι πιθανό ν’ αγωνιστεί με την Μπάγερν, όμως ουδείς γνωρίζει ακόμα σε τι κατάσταση θα είναι κι αν τελικά γλιτώσει το χειρουργείο.
Από εκεί και πέρα ο Εργκίν Αταμάν όσον αφορά την περιφέρεια καλείται να βρει νέες τακτικές και ρόλους στην ομάδα του, προκειμένου να καλύψει το κενό του Έλληνα γκαρντ.
Ο Λούκα Βιλντόζα δεδομένα θα πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής και θα αναβαθμιστεί με την απουσία του Σλούκα, όμως από μόνος του δεν μπορεί να καλύψει απόλυτα το κενό της απουσίας του αρχηγού του Τριφυλλιού.
Έτσι, ο Τούρκος προπονητής αναμένεται να χρησιμοποιήσει στην περιφέρεια τόσο τον Δημήτρη Μωραΐτη όσο και τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη. Οι δύο Έλληνες παίκτες καλούνται να κάνουν το step-up στο συγκεκριμένο παιχνίδι, προκειμένου να δώσουν λύσεις στην ομάδα τους.
Είναι σημαντικό το κενό ενός τόσο σημαντικού παίκτη, όπως ο Σλούκας να μπορέσει να καλυφθεί από τους υπάρχοντες παίκτες που αναφέραμε και να πάρει ο Παναθηναϊκός τη νίκη με συνολικά θετική εμφάνιση, διότι δε θα ήταν και το καλύτερο δυνατό να ξεκινήσει τη σεζόν στην Euroleague με δύο ήττες στο ΟΑΚΑ.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Τεράστιος Ναν: Οι πόντοι των παικτών στο Παναθηναϊκός-Αρμάνι 80-75
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά το Παναθηναϊκός – Αρμάνι 80-75
- Παναθηναϊκός, EuroLeague: Πότε είναι το επόμενο παιχνίδι – Ημέρα, ώρα, έδρα (9 αγων.)
- Με ψυχή ο Παναθηναϊκός, νικητής σε απίστευτο θρίλερ στο T-Center!
- Παναθηναϊκός: Ξεσηκωμός για ΑΕΚ - Η εκτίμηση για την προσέλευση στο ΟΑΚΑ