Παναθηναϊκός: Ο... αντι-Παπαπέτρου με εντολή Αταμάν!
Ο τραυματισμός του Ιωάννη Παπαπέτρου δίνει την ευκαιρία στον Λευτέρη Μαντζούκα να μεγαλώσει τον χρόνο συμμετοχής του, αρχικά στα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος.
Ο μικρός ψάχνει την ευκαιρία του. Καλός spot shooter και επιθετικός, όχι τόσο προσηλωμένος στο αμυντικό κομμάτι, ενώ δεν έχει ικανότητα να μαρκάρει και στις δύο γραμμές άμυνας σαν τον Παπαπέτρου.
Θεωρητικά ο πιτσιρικάς είναι ένα καλό υποστηρικτικό εργαλείο, όμως το θέμα είναι να παίζει περισσότερο στα παιχνίδια μεγίστης σημασίας ώστε με τον καιρό να συνηθίσει τις απαιτήσεις, να γίνει σημαντικός στο spacing, να δώσει ύψος στην πεντάδα, να βάζει πίεση στις αντίπαλες άμυνες διαμορφώνοντας πλαίσιο για τους υπόλοιπους της πεντάδας και ειδικά τον άξονα Βιλντόζα-Σλούκα-Λεσόρ μιας κι είναι παιδί που έχει σπουδαίο καρπό που μπορεί να ευστοχήσει σε πολλά σουτ από μακριά, “ανοίγοντας” χώρους για τους υπόλοιπους.
Μπορεί να αποτελέσει χρήσιμο εργαλείο σε αυτό το επίπεδο στα χέρια προπονητή που ξέρει πως να απορροφήσει τις δεξιότητες του.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Άιντε μη σου πάρω τον Πίτερς δανεικό και τον δώσω στο Μαρούσι»
- Αποκάλυψη για Λεσόρ: Η πιθανή ημερομηνία για να δηλωθεί στο ρόστερ και να παίξει
- Παναθηναϊκός: Επικοινωνία Αλαφούζου – Μπενίτεθ, «μπροστάρης» ο Μπαλντίνι
- Παναθηναϊκός: Το καλό και κακό σενάριο με Πάλμερ-Μπράουν, τι συμβαίνει με Πελίστρι – Ντέσερς
- Γιαννακόπουλος: «Ο Λεσόρ έρχεται κα@@@μένος» - Ατάκες για πολλούς παίκτες