Παναθηναϊκός: Ο Αταμάν αποκάλυψε τι συζήτησε με τον Σλούκα στο αεροδρόμιο

Παναθηναϊκός: Ο Αταμάν αποκάλυψε τι συζήτησε με τον Σλούκα στο αεροδρόμιο

Αποκαλυπτικός ο Εργκίν Αταμάν σε συνέντευξή του στη Nova.

Ο Τούρκος τεχνικός αποκάλυψε τη στιχομυθία του με τον διεθνή Έλληνα γκαρντ, στο περιθώριο συνέντευξης του παραχώρησε στη Nova και τη Δώρα Παντέλη.

“Επέστρεφε από διακοπές στη Σαρδηνία και μιλήσαμε για 4-5 λεπτά. Όλοι οι φίλοι μου που ασχολούνται με το τουρκικό μπάσκετ μου είπαν ότι είναι αδύνατο να φέρω τον Σλούκα στον ΠΑΟ, ‘Σίγουρα δεν θα έρθει στον Παναθηναϊκό’ (σσ. μου έλεγαν).

Αλλά ο πρόεδρος Δημήτρης Γιαννακόπουλος πίστευε σε αυτό, το πίστευα και εγώ. Του είπα (σσ. του Σλούκα): ‘Γιατί όχι; Σέβομαι απόλυτα το να μείνεις στον Ολυμπιακό, αλλά αν κάτι δεν πάει καλά και θέλεις να φύγεις, γιατί να πας σε όλους τους άλλους συλλόγους στην Τουρκία ή την Ισπανία; Έλα μαζί μου στον Παναθηναϊκό”, είπε ο προπονητής του τριφυλλιού.

Τρομακτικό αυτό που έγινε στον Εξάστερο

Την Παρασκευή ελπίζεις ως οργανισμός να υπάρχει τουλάχιστον νορμάλ ροή στην επίθεση.

Ο Παναθηναϊκός στο Σούπερ Καπ με το ζόρι ξεπέρασε τους 50 πόντους με φοβερά άστοχο, στατικό, ελάχιστα δημιουργικό και γρήγορο σε σκέψη και εκτέλεση μπάσκετ.

Δυστυχώς, είδαμε ξανά παθογένειες της περασμένης τριετίας, από αθλητές πολύ καλύτερους, όμως.

Προβληματική περιφερειακή δημιουργία, σχεδόν ανύπαρκτη κίνηση μακριά από τη μπάλα, μέτρια σκριν, μικρή απειλή από το ποστ με συνέπεια να μην υπάρχει καμία δημιουργία από μέσα προς τα έξω και όλα αυτά κατέστησαν εύκολη την αμυντική αποστολή του αντιπάλου.

Χάσαμε το μέτρημα σε επιθέσεις που ο σύλλογος σπαταλούσε χωρίς έμπνευση, χωρίς να δημιουργεί το παραμικρό δείγμα απειλής. Μέρος αυτής της προβληματικής μπασκετικής εξίσωσης και η τρομακτική αστοχία.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News