Τέλος από τον Παναθηναϊκό με... διπλό δελτίο!

Τελειώνει από τον Παναθηναϊκό ο Σαμοντούροβ, ο οποίος θα είναι διαθέσιμος αν τον χρειαστεί το Τριφύλλι.
Οριστικά αποχωρεί ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ από τον Παναθηναϊκό για τον Πανερυθραϊκό, ο οποίος αγωνίζεται στην Elite League.
Ο νεαρός φόργουορντ θα μετακομίσει στην ομάδα της Ερυθραίας, αλλά θα μπορεί να συμμετάσχει και στην Basket League, καθώς θα ενεργοποιηθεί η επιλογή του διπλού δελτίου.
Κάτι που σημαίνει πως σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός τον χρειαστεί, θα μπορεί παίξει και στην Basket League.
Και αυτό γιατί η εν λόγω νομοθεσία αναφέρει ότι μια ομάδα μπορεί να δώσει έναν παίκτη μεταξύ 18-21 ετών σε ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας αλλά να διατηρεί το δικαίωμα να τον χρησιμοποιήσει, εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο.