Τέλος από τον Παναθηναϊκό με... διπλό δελτίο!

«Απίθανο να μην πάρει παίκτη ο Παναθηναϊκός - Ο μεγάλος πόθος»

Τελειώνει από τον Παναθηναϊκό ο Σαμοντούροβ, ο οποίος θα είναι διαθέσιμος αν τον χρειαστεί το Τριφύλλι.

Οριστικά αποχωρεί ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ από τον Παναθηναϊκό για τον Πανερυθραϊκό, ο οποίος αγωνίζεται στην Elite League.

Ο νεαρός φόργουορντ θα μετακομίσει στην ομάδα της Ερυθραίας, αλλά θα μπορεί να συμμετάσχει και στην Basket League, καθώς θα ενεργοποιηθεί η επιλογή του διπλού δελτίου.

Κάτι που σημαίνει πως σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός τον χρειαστεί, θα μπορεί παίξει και στην Basket League.

Και αυτό γιατί η εν λόγω νομοθεσία αναφέρει ότι μια ομάδα μπορεί να δώσει έναν παίκτη μεταξύ 18-21 ετών σε ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας αλλά να διατηρεί το δικαίωμα να τον χρησιμοποιήσει, εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News