Γιάννης Ιωαννίδης: Το «αντίο» του Παναθηναϊκού

Γιάννης Ιωαννίδης: Το «αντίο» του Παναθηναϊκού

Οθάνατος του Γιάννη Ιωαννίδη, ο οποίος υπήρξε ο καλύτερος προπονητής στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ, δεν βύθισε στο πένθος μόνο τον Άρη ή τον Ολυμπιακό, τις δύο ομάδες με τις οποίες ταυτίστηκε, αλλά όλο τον ελληνικό αθλητισμό συμπεριλαμβανομένου και του Παναθηναϊκού που του είπε «αντίο» μέσω των social media.

Επί σειρά ετών με τους Ερυθρόλευκους, αλλά και στη συνέχεια με την ΑΕΚ, ο «Ξανθός» ήταν απέναντι από τους Πράσινους, οι οποίοι εξέφρασαν τη θλίψη τους για τον θάνατό του με το ακόλουθο μήνυμά τους στα social media.

«Καλό ταξίδι Γιάννη Ιωαννίδη. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τη θλίψη της για την απώλεια του “Ξανθού” του ελληνικού μπάσκετ, που υπηρέτησε τον αθλητισμό από διάφορες θέσεις και υπήρξε μεγάλος αντίπαλος της ομάδας μας πάνω στο παρκέ. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News