Τρομακτικό αυτό που έγινε στον Εξάστερο

Επιστροφή... στο μέλλον ο Εξάστερος του Γιαννακόπουλου!

Την Παρασκευή ελπίζεις ως οργανισμός να υπάρχει τουλάχιστον νορμάλ ροή στην επίθεση.

Ο Παναθηναϊκός στο Σούπερ Καπ με το ζόρι ξεπέρασε τους 50 πόντους με φοβερά άστοχο, στατικό, ελάχιστα δημιουργικό και γρήγορο σε σκέψη και εκτέλεση μπάσκετ.

Δυστυχώς, είδαμε ξανά παθογένειες της περασμένης τριετίας, από αθλητές πολύ καλύτερους, όμως.

Προβληματική περιφερειακή δημιουργία, σχεδόν ανύπαρκτη κίνηση μακριά από τη μπάλα, μέτρια σκριν, μικρή απειλή από το ποστ με συνέπεια να μην υπάρχει καμία δημιουργία από μέσα προς τα έξω και όλα αυτά κατέστησαν εύκολη την αμυντική αποστολή του αντιπάλου.

Χάσαμε το μέτρημα σε επιθέσεις που ο σύλλογος σπαταλούσε χωρίς έμπνευση, χωρίς να δημιουργεί το παραμικρό δείγμα απειλής. Μέρος αυτής της προβληματικής μπασκετικής εξίσωσης και η τρομακτική αστοχία.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News