Παναθηναϊκός: Το μεγάλο πλεονέκτημα κόντρα στον Ολυμπιακό

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Τι ώρα και σε ποιο κανάλι είναι ο τελικός Σούπερ Καπ

Τίποτα δεν λειτουργούσε από κάποιο σημείο και μετά στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ούτε πίεση στη περιφέρεια υπήρχε, ούτε σωστά διαβάσματα και περιστροφές, ούτε αποφασιστικότητα, ούτε προστασία της ρακέτας.

Ο αντίπαλος δημιουργούσε και σκόραρε όπως και όποτε ήθελε και μιλάμε για μια ομάδα που δεν έχει τίποτα σταρ στο ρόστερ της για να σε τρομάξουν.

Οι δικοί σου παίκτες τα έχασαν βλέποντας να αστοχούν σε ένα σωρό σουτ, είσαι και νέα ομάδα, σε πήρε η κατηφόρα για τα καλά και πνίγηκες. Με πολλά σκριν μακριά από τη μπάλα και καλά κοψίματα κοντά στο καλάθι, οι παίκτες του Μπαρτζώκα έπιαναν ξανά και ξανά κοιμώμενη την άμυνα σου που ήταν αφελής, νωθρή και soft. Λίγο παραπάνω να πίεζαν παραπάνω οι αντίπαλοι θα γραφόταν σκορ που θα έμενε στην ιστορία.

Η διάλυσή σου τις προάλλες επιβάλλεται να λειτουργήσει αφυπνιστικά, ο κόσμος θα γεμίσει το ΟΑΚΑ σε λίγες ώρες και περιμένει τουλάχιστον να δει πείσμα, μάχη, μιας και κατά βάθος όλοι ξέρουν ότι ο αγώνας είναι δύσκολος, οι άλλοι έχουν υπέρ τους παράδοση, ψυχολογία, χημεία και ρυθμό. Δεν διαθέτουν όμως τόσες προσωπικότητες όσες ο Παναθηναϊκός κι εκεί βρίσκονται οι ελπίδες των οικοδεσποτών.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News