Παναθηναϊκός: Η μεγάλη διαφορά στο ντέρμπι της Παρασκευής

Παναθηναϊκός: Η μεγάλη διαφορά στο ντέρμπι της Παρασκευής

Καταδικασμένος να πηγαίνει για μήνες από το κρύο στη ζέστη και τούμπαλιν είναι ο Παναθηναϊκός μέχρι να σταθεροποιηθεί.

Με τον ΠΑΟΚ η ποιότητα των παικτών του αρκούσε να “καθαρίσει” τον ημιτελικό του Σούπερ καπ. Οι ίδιοι αθλητές, λίγες ώρες μετά εκνευρίστηκαν από τα αμέτρητα άστοχα σουτ και κόντεψαν να πάθουν ιστορική νίλα.

Ουσιαστικά στον τελικό είδαμε μια παρτίδα που εξελίχθηκε στο ίδιο μοτίβο, χωρίς διαφοροποιήσεις. Χαμηλό σκορ, αστοχία από το τρίποντο, με τους πράσινους αφύσικα να αστοχούν σε διαδοχικά ελεύθερα μακρινά σουτ. Βέβαια, αυτό πολλές φορές έχει να κάνει με την ένταση και την συνέπεια που βγάζει η άμυνα.

Όταν είσαι physical και δεν χαρίζεις στον αντίπαλο πολλά πράγματα, αυξάνονται οι πιθανότητες να χάσει και ελεύθερα σουτ. Είναι ζήτημα μυαλού κι εκεί οι αντίπαλοι επικράτησαν κατά κράτος απέναντί σου.

Mε το που η διαφορά ξέφυγε και οι “χτιστοί” Κάνααν, Ουόκαπ γέμισαν…μώλωπες Σλούκα και σία ο Παναθηναϊκός παραδόθηκε. Για να δούμε τι θα συμβεί στο ΟΑΚΑ που πολλές φορές η ατμόσφαιρα ανασταίνει και νεκρούς!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News